Støtvig Hotell er med videre

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Nov 2020

Støtvig Hotell har vært samarbeidspartner allerede i to år, nå oppgraderer de til sølvsponsor og forlenger avtalen med 2 år. Foto: Støtvig Hotell

Fantastisk hotell, fantastisk samarbeid
Støtvig Hotell ligger på Larkollen, og er et hotell bygd med kjærlighet for å huskes av sommergjester, bryllupsgjester, kurs- og konferansedeltakere, spa-nytere, golfere og tennisspillere, vennelag og kjærstepar. Omgivelsene er vakre, rommene er lyse og store, restauranter og barer er bemannet og bekvinnet med fagfolk som setter sin ære i å ta godt vare på deg.

Klubbens samarbeid med Støtvig Hotell startet i 2019, og man har allerede rukket å samarbeide i 2 år. Støtvig Hotell er en samarbeidspartner som bryr seg om klubben, om a-lagets resultater, og om menneskene som jobber i Kvik Halden FK. I tillegg er de alltid positive, og finner løsninger for hvordan få samarbeidet best mulig.

Blir sølvsponsor
De siste to årene har Støtvig Hotell vært bronsesponsor, men i forkant av 2021 sesongen oppgraderer de samarbeidet og blir en sølvsponsor. I tillegg er de så godt fornøyd med samarbeidet at de er med ut 2022-sesongen. Støtvig Hotell vil fra 2021-sesongen være synlig på a-lag herrers treningstøy, og klubben er svært fornøyd med å fortsette det gode samarbeidet med Støtvig Hotell.

Fornøyd hotell
"Vi på Støtvig Hotel ønsker å fortsette det gode samarbeide vi har hatt med Kvik Halden og gleder oss til nye minnerike opplevelser i Halden og på Støtvig Hotel.

Vi ønsker Kvik Halden Lykke til i 2021," sier Team Støtvig


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline