Erikas signerte for to år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Nov 2020

Erikas Adukonis(19) signerte i dag på en avtale som gjør han til Kvik Halden spiller i to år. Erikas ble flyttet opp til A-troppen før sommeren og gjorde sine saker såpass bra at han nå er klar for to nye år.

En noe beskjeden gutt ble tatt opp til å trene fast med A-laget rett før sommeren i år. Han gjorde sakene sine bra, noe som resulterte i A-lags debut i kampen mot Skeid på Nordre Åsen. 

Erikas er en spennende spiller som har fysikken, fart og som tør å utfordre 1vs1. Vi håper at utviklingen hans fortsetter ytterligere gjennom vinteren slik at vi får se enda mer av hva som bor i han, sesongen som kommer. 

Dermed har Kent Bergersen skaffet seg underskrift til enda en spennende unggutt etter at Marius Eriksen signerte avtale tidligere i dag.

Erikas uttaler følgende ifm signering av kontrakten:

Jeg har blitt godt tatt i mot av klubben etter overgangen min fra TTIF. Klubben har lagt et bra opplegg for meg hele veien og jeg er glad for å signere min første kontrakt med A-laget. Nå gjelder det å jobbe videre og ta ytterligere steg slik at jeg får utfordret de mer etablerte spillere.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline