Støtt klubben med kjøp av lodd

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Nov 2020

Til søndag er det duket for årets siste hjemmekamp for a-laget, og i den forbindelse kjører vi i gang et nytt elektronisk loddsalg.

Viktig for klubbens drift
I en normal sesong selges det lodd på Halden Stadion hver hjemmekamp, men på grunn av årets spesielle sesong har dette ikke latt seg gjennomføre med hensyn til smittevern. Salg av lodd er en viktig inntektskilde for å sikre klubbens drift, og i den forbindelse kjører vi nå i gang et elektronisk loddsalg der vi håper mange blir med.

Fine premier i et annerledes år
Sesongen 2020 er snart over. Sesongen som ble helt annerledes fra hvordan vi trodde. Covid-19 satt en støkk i hele verden, og vi er svært takknemlige for at klubbens flaggskip har fått gjennomført fotballsesongen som tilnærmet normalt. Laget så lenge ut til å henge med i toppen, men på skadefronten har det vært store utfordringer siden sommeren. Nå håper vi på din støtte, for å bidra til å sikre klubbens drift inn mot 2021.

I forbindelse med årets siste hjemmekamp vil vi mandag 16.11 gjennomføre trekning av det elektroniske loddsalget. Hvert lodd koster 50 kroner, og kjøpes direkte i Vipps. Vipps til Kvik HFK Lotteri - 509810.  Loddsalget støtter hele klubben, som organiserer fotballaktivitet for over 600 aktive medlemmer. Vi håper du blir med å kjøpe lodd, og deler loddsalget til venner og familie.

Premier
1. premie: Overnatting for 2 på Støtvig Hotell
2. premie: Sesongkort for 2021 sesongen
3. premie: Verdigavekort på 1000,-
4. premie: 5 pakker med Isplasteret (verdi 795,-)
5. premie: Kvik Halden FK Skjerf


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline