Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Eriksen signerte for 2 nye år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Nov 2020

Marius Aamodt Eriksen(19) har signert ny avtale med klubben som strekker seg over to år. Dermed blir den unge vingbacken å se på Rødsjordet de to neste sesongene.

Marius kom til oss fra Sarpsborg 08 på sensommeren og har tatt godt for seg i høstens kamper noe som har resultert i mye spilletid i Postnord ligaen. Den fotrappe backen hadde en avtale med oss som varte ut året og vi er fornøyde å ha med oss Marius i ytterligere to sesonger.

Marius sier følgende til redaksjonen:

Jeg er veldig fornøyd med å ha skrevet under her i Kvik Halden. Jeg trives veldig godt i klubben noe som gjør at denne høsten har gitt mersmak. Kvik er en spennende klubb som jeg har troa på at skal klare å ta ytterligere steg, samtidig som det er en klubb som jeg tror vil hjelpe meg å ta nye steg som spiller også. Jeg er hvert fall klar for å gi 100 prosent for drakta og gleder meg til å få flere gode minner på stadion de 2 neste årene.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline