Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Uavgjort i årets siste kamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Nov 2020

I går kveld ble årets siste kamp spilt for klubbens damelag, og sesongen endte nesten med 10 i stil

Tøff serie med svært god motstand
Klubben skulle i år for første gang på 10 år ha eget damelag i seriesystemet. Grunnet Covid 19, og restriksjoner på breddeidrett ble sesongen først satt på vent, deretter avlyst. I den forbindelse kom NFF Østfold og NFF Akershus på banen om å arrangere en felles U20 serie for jentene. Klubben og jentene var aldri i tvil, og 31 August ble serien sparket i gang. Med motstandere som LSK Kvinner, Fjellhamar, Gjelleråsen, Sarpsborg 08 m. flere var man innstilt på at kampene kom til å bli tøffe.

Lokaloppgjør i flomlyset
I går kveld var det duket for årets siste kamp, og med Fredrikstad FK som gjester på Strupe Kunstgress. Flomlyset var tent, og det var også en heltent spillergruppe som gikk ut til kampstart. Respekten for motstanderen var lagt igjen i garderoben, men selv om man åpnet kampen best var det gjestene som tok ledelsen etter pasningsfeil på egen banehalvdel. Likevel fortsatte haldenserne å holde seg til kampplan, og stadig ble selvtillitten større med ball. De helt store sjansene uteble i 1. omgang, men i banespillet fikk man til mye av det man ønsket.

Utligning og årsbeste
2. omgang startet like bra som 1. omgang avsluttet, og etter 10 minutter ble Klara Lif Andradottir spilt gjennom av Emma Bjørnby. Klara kom først på ball, og ble felt innenfor 16 meteren. Sarah Hofgaard Johansen var sikker fra straffemerke og dermed var lagene like langt. Etter scoringen kom gjestene fra Fredrikstad FK mer med i kampen, men de siste 20 minuttene av kampen styrte hjemmelaget helt. Jentene lykkes med å spille seg ut fra keeper gang på gang, og de forholdt seg til sine posisjoner. Selv om man styrte banespillet uteble de helt store sjansene, og kampen ebbet ut i 1-1. Likevel et langt steg i riktig retning, og årsbeste både offensivt og defensivt.

Kampfakta
Kvik Halden FK – LSK Kvinner 1-1 (0-1)
Mål: 
Sarah Hofgaard Johansen
Tropp:
Kaisa Nilsen, Ida Bjørneby, Ella Gylvik, Marie Odberg, Sofie Hauge-Johansen, Gresa Obertinca, Solveig Sætre, Emma Dahl Bjørneby, Klara Lif Andradottir,  Sarah Hofgaard Johansen (Sanna Strømsborg 60 min), Emma Huseby (Wilma Waleur Nordgaard 45 min)
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline