J14/15: Solid seier i første sluttspillkamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Nov 2020

Klubbens J14/15 vant hele 5-1 mot Ekholt på Strupe onsdag kveld i det som var første av tre kamper i KM A-sluttspillet for jenter 14/15

Ekholt er klubb som er og har vært gode på jentefotball. De har hatt lag i regional serie på J15 og J17 de siste årene og det har de i år og. Onsdag kveld møtte J14/15 altså det laget som har spilt regional serie denne sesongen. I og med at vi spiller i klassen J14/15 møter vi lag som ofte består av 15-åringer, mens klubbens J14/15 lag  er hovedsakelig 14-åringer, så dette var en sterk prestasjon av våre jenter!

Fokuset i onsdagens kamp var avslutninger og dette har vært fokus på de siste treninger og selvfølgelig alltid press på ballfører. 

Kampen begynte med litt spill fram og tilbake og det var litt preget av stress fra vår side. Allikevel tok vi ledelsen tidlig i kampen. Det var spilt i bare 4 minutter når første ballen lå i nettet bak Ekholt keeperen. Sanna Strømsborg fikk et ben på ballen etter et innlegg fra Silje og dermed var det 1-0. Deretter satt Cajsa inn mål nummer to etter ca. 15 minutter på et skudd. Ekholt reduserte på en corner hvor vi regelrett sov i timen og skapte dermed mer spenning enn nødvendig.. 

Vi skapte mange sjanser i 1. omgang og vi var hele tiden oppofrende. Litt smårusk var det, og vi kan med fordel bli bedre på å holde ballen i laget.

2. omgang var bare 8 minutter lang når Cajsa  sendte oss i 3-1 ledelse etter et innlegg fra Silje..  Like etter Satt Ida inn mål nr. 4  etter en nydelig 45-grader pasning fra Silje. Vi punkterte kampen totalt i 68 minutt med et mål fra Silje og dro dermed i land en komfortabel 5-1 seier i første sluttspill kamp.

Positivt i dag er at vi setter våre avslutninger og at vi er solide i forsvar med en fenomenal keeper i Melissa. Som vanlig høy lagmoral og gode holdninger innad i Kvik.  Nå venter Askim neste kamp om en uke. 

KAMPFAKTA:

J14/15 KM A-sluttspill

Kvik Halden FK - Ekholt 2  5-1 (2-1)

Mål:

1-0 Sanna Strømsborg 5.min

2-0 Cajsa Eriksen 15.min

2-1 Ekholt 23.min

3-1 Cajsa Eriksen 50. min

4-1 Ida Johanne Buckholm-Hansen 59.min

5-1 Silje Grødahl-Andresen 70.min


Kvik Halden FK: Melissa Karabiyik, Sofie Sørensen Steiner, Amalie Kanestrøm Skovborg, Djellza Obritinca, Ingrid Mathea Forsth-Svensson, Maren Vik Pettersen, Viona Quranolli, Ella Wang Treichel, Ida-Johanne Buckholm-Hansen, Eline Brodin-Bækkelie, Silje Grødahl-Andresen, Saga Waleur-Nordgaard, Selma Lie Pettersen, Cajsa Eriksen, Sanna Johansen Strømsborg


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline