Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før Kvik Halden FK - Fredrikstad FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Okt 2020

Ny hjemmekamp og denne gangen mot avdelingsvinner og allerede opprykksklare FFK. En bra utfordring en høstdag på Rødsjordet.

FFK sikret opprykket helgen som var med å slå Brattvåg hele 6-0 på Fredrikstad stadion. Rødbuksene har vært meget solide i hele år og har i hele 2020 tapt kun en kamp. Tapet kom mot Hødd i første sluttspill kamp. 

Sist lagene møttes vant FFK hele 5-1 i en kamp som var mer eller mindre over etter 30.spilte minutter når FFK gikk opp i en 4-0 ledelse. Til lørdagens kamp ønsker vi å vise oss fra en bedre side enn sist og vise en bedre prestasjon mot en meget sterk motstander. Vi skal være glade for at vi har stor tropp for til morgendagens kamp er Filip, Dardan, Ole, Jakob, Albert, Emir og Patrick helt sikkert ute. Peder soner for gule kort mens Deniz er syk og Kevin må stå over dagens trening. Kenta får dermed en bra utfordring med å sette sammen en 11er med en god del rokkeringer.

Vi tok en prat med Kenta som hadde følgende å si:

Vi er godt inne i høsten, noe som betyr stort sett viktige fotballkamper. For oss er det vinn eller forsvinn ut av kampen om 2. plassen som gir oss kvalik til Obosligaen. På andre banehalvdel står den suverene avdelingsvinneren som sikret seg opprykk allerede forrige helg, vi gratulerer FFK med opprykket!

Det er med andre ord ingen lett oppgave vi står ovenfor. FFK har kun tapt EN kamp i hele 2020, og vi tapte selv 1-5 hjemme på stadion i sommer. Det gjør det heller ikke lettere at vi har slitt voldsomt med skader i høst, men det er sånn der er og skader er en del av fotballen. Vi skal nok få stilt 11 mann denne gangen også. Vi skal være klare til kamp noe også Halden stadion har blitt etter mye om og men. Det har regnet mye de siste dagene, og dreneringen på Rødsjordet er ikke topp, men kommunen har gjort det som trengs for at NFF godkjente arenaen for spill.

Det er tillatt med 600 tilskuere for første gang i Corona perioden Vi håper at vi kan fylle opp de plassene, sånn at vi får den støtten vi trenger.

Kampen mot FFK har avspark kl. 1300.

Det er fortsatt ledige billetter. De kan kjøpes i appen eller på kvikhalden.woow.no.

 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline