Før Skeid-Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Okt 2020

foto: Morten Pedersen

A-lag herrer spiller den tredje kampen i sluttspillet når de i ettermiddag møter Skeid i Valhall. En kamp som fort kan være avgjørende om hvem av de to lag får et forsprang i kampen om den andre plassen før de siste tre rundene skal spilles.

Kampen tidligere i sommer mot Skeid var en meget utfordrende batalje på Nordre Åsen hvor vi tok med oss alle poengene hjem etter scoring av Uranik Seferi tidlig i andre omgang. Skeid var laget som hadde ballen mest i den kampen uten å skape mye basert på ballinnehav. 

Etter en noe nølende start på sesongen har laget som rykket ned fra Obos ligaen vært solide de seneste kampene, noe seieren mot Hødd i Ulsteinvik vitner om i forrige serierunde. Skeid har forsterket seg før sluttspillet med blant annet Øystein Vestvatn og Shadi Ali, begge fra Moss FK. 

Dagens kamp går i Valhall grunnet store utfordringer med kunstgresset på Skeid sin hjemmebane. Nordre Åsen ble ikke godkjent for kamp etter befaring for et par uker siden.

Vi reiser til Oslo med tjue mann i troppen. Mathias Engebretsen er ute grunnet to gule kort mens Filip Westgaard, Dardan Sæter-Mehmeti, Albert Makiadi, Ole Strømsborg, Oscar Lopez  og Emir Comor er fortsatt ute grunnet skader. Filip, Oscar og Emir håper vi å se tilbake i trening de neste ukene mens Albert, Dardan og Ole er et stykke unna. 

Det som er gledelig er at Berglund og Kynningsrud er tilbake fra sine skader og er med i dagens tropp. Det samme er Sabri Khattab som kan få sin comeback i Kvike trøyen. Det er ventet at trener Bergersen gjør noen få endringer i dagens 11er. Mathias må erstattes og det kan føre til noe rokkeringer blant de som skal starte dagens kamp.

Vi venter oss en vanskelig kamp mot en motstander som vi tidligere har ment er det beste laget bak FFK. For å ta med seg poeng tilbake til Halden igjen er vi nødt til å prestere opp mot vår absolutt beste, noe vi er innstilt på å gjøre.

Kampstart i Valhall er kl.1600 og kampen kan du se på HAtv.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline