G19: Poengdeling i årets siste bortekamp mot Kråkerøy

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Okt 2020

Årets siste hjemmekamp ble spilt i mørket på Kråkerøy stadion – og heldigvis var spillet bedre enn vær og føre!  Både guttene og støtteapparatet trodde etter siste seier mot Greåker at andreplassen i avdelingen var sikret, men dessverre så tok vi feil.  Ikke vår skyld, men på grunn av en feilrapportering i en annen kamp så er det fortsatt teoretisk mulighet for SFK å ta oss igjen. Uansett; målsettingen for kampen var klar – fortsette å spille god fotball og minimere risiko -spesielt på egen banehalvdel.  Kent og Ronny var også opptatt av at guttene skulle vise et godt engasjement med tanke på at sesongens siste hjemmekamp også (nesten) kan ansees som neste sesongs første kamp!  

Guttene viste fra første spark på ballen at de ønsket å avslutte sesongen på en god måte.  De var nok også ekstra motivert at det såkalte andrelaget bestod mer eller mindre av kun førstelagsspillere – derav en del som spilte interkrets i fjor. Hjemmelaget var godt – og de spilte fysisk med mange gode kombinasjoner – og definitivt det beste laget etter Drøbak-Frogn som vi har møtt denne sesongen.  Kampen åpnet med høyt tempo og stor aggressivitet – og mye spill på midten.  Begge lag kom til noen halvsjanser, men ingen maktet å score!  Dessverre måtte vi foreta tre bytter allerede i løpet av omgangen; Gustav gikk ut på grunn av lårproblemer, Simen E. fikk muligens en finger ut av ledd og Filip fikk en Donald-kul i panna etter en hodeduell.  Gutta som kom inn tok tak og var med på å sette preg på kampen – og en bekreftelse på at det er viktig med gode og «sultne» gutter på benken!  Tavla på Kråkerøy viste 0-0 til pause – og som Kent kommenterte; «Kråkerøy bør være mest fornøyd med det …».

I pausen prøvde vi å løse de offensive og ikke minst oppspillene bakfra.  Hjemmelaget hadde gitt fra seg mye siderom som vi mente at våre indreløpere kunne utnytte for å skape overtall bredt i banen.  Alt i alt var trenerne godt fornøyd med omgangen – mye god fotball!

Guttene responderte bra og tok umiddelbart initiativet fra starten i andre omgang.  Allerede etter ett par minutter tok vi ledelsen – og det etter «ett-touch-spill».  Oppspill på en feilvendt Isa, ett-touch til en møtende Markus, videre på ett-touch ut i siderommet til kantspilleren Adrian.  Han fintet backen oppi pølseboden («ta med en dobbel wiener i brød med to striper ketchup ‘a …..») og dunket ballen hardt opp i nettaket fra 13-14 meter.  Rett og slett et mønsterangrep og god presentasjon av Adrian.  Vi fortsatte å ha ballen – og kun ett par minutter senere ble Erikas spilt fri bredt på venstresiden av Konrad.  Erikas dro med seg backen på tur i stor fart – skar innover og plasserte ballen sikkert i mål.  Fin prestasjon!  MEN, det å lede med to mål er alltid farlig!  Etter dette falt vi litt intensitet – og ble litt passive og hjemmelaget tok gradvis over spillet.  Naturlig nok; hjemmelaget måtte jo jage en redusering. Først scoret de på et frispark – og deretter et gjennomspill på deres høyreside og måltavla viste plutselig 2-2!  Igjen viste guttene god moral – og løftet spillet, begynte å vinne andreballer og skaffet mange brudd!  Det var ikke direkte ufortjent når Erikas hentet opp ett innlegg, slo inn til Adrian som headet godt, men keeper reddet.  Heldigvis så var Markus fremme på returen og scoret sikkert!  Mange tilreisende haldensere ante en god sesongavslutning med ytterligere en seier – men neida!  Hjemmelaget kom seg igjen fri på kanten og utliknet til 3-3 rett før slutt!  Bittert; ja for fa …..!!

Dette var en tøff og tett kamp; akkurat slik vi ønsker det. Slike kamper gir oss gode referanser.  Kråkerøy var gode, men det var også vi – og det var moro å se engasjementet og vinnermentaliteten ute på banen.  God prestasjon av alle – og det er faktisk viktig å presisere at vårt langt er ungt!  I går hadde vi med to siste-års-juniorer og det er lenge siden sist.  All ære og takk for innsatsen til Erikas og Kjenar!  

Må dessuten passe på å takke fansen som alltid er med på kamper; uansett være og føre – uten dere så hadde det ikke vært mulig å spille alle disse kampene!   Nå blir det noen dager fri – og vi får håpe at Drøbak-Frogn gjør jobben sin og tar minimum ett poeng mot SFK i den siste kampen.  Da vil definitivt andreplassen være vår.  I tillegg så nådde vi målsettingen om topp-3 og vi fikk mellom 18-21 poeng!  Well done lads!!!  


Kampfakta – serierunde 9 KM 19 Avd. 2:

Kråkerøy IL 2 - Kvik Halden FK 3-3 (0-0)

Hovedbanen på Kråkerøy ….

Tilskuere: vanskelig å se hvor mange det var da de fleste måtte stå hundrevis av meter fra banen ….. men de trofaste fra Halden fortjener «kred»!

 

Mål

Tid

Målscorer

Assist

0-1

48 min

Adrian

Markus

0-2

51 min

Erikas

Konrad

1-2

63 min

 

 

2-2

70 min

 

 

2-3

76 min

Markus

Adrian

3-3

83 min

 

 

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Markus Manirakiza, Erikas Adukonis, Gustav Hovde, Laurits Holden, Simen Ottestad Hansen, Trim Shabi, Kjenar Ahmad, Adrian Mjekiqi, Filip Eidem, Altin Shabi, Isa Mirza, Anders Back, Simen Eriksen, Andreas A. Erntzen og Simen De Graaf.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline