G16: Seier mot Ekholt

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Okt 2020

Vi hadde 7 seire på rad og med minimum uavgjort ville vi være sikret en seriefinale mot Ås hjemme på Strupe mandag 26.10. Ås har også vunnet alle sine kamper, men har en bedre målforskjell enn oss.

Banen på Ekholt er mindre enn hva vi er vant til og med et hjemmelag som gikk ut i 100 og ga absolutt alt i alle dueller ble starten på kampen tøff. De presset høy og sørget for at våre oppspill, både de korte og lange, ble litt for upresise. Det var en jevn kamp uten de helt store sjansen, men etter 20 min scoret Ekholt etter at vi var litt for forsiktige i et per dueller.

Vi tok sakte, men sikkert mer over kampen og Heidar forsøkte å få gutta til å variere oppspillene slik at Ekholt måtte legge seg noe lavere. Vi følte at de ville slite seg ut og at presset deres ikke ville holde helt inn. Heidar brukte pausepraten godt og fikk justert et par småting samt at vi fikk inn friske og raske føtter. Gutta var konsentrerte og responderte godt. Vi tok kjapt tak i kampen etter pause og var det førende laget. Vi skapte et par store sjanser uten å score og da fryktet de fleste at det skulle «være den dagen» hvor alt mislyktes. Når ett lag presser på åpner jo det alltid for kontringer i mot og uten en meget god Noah Strøm i målet hadde det fort stått 2-0.

Etter ca. 65 min løsnet det endelig, Lucas Fritzen jaget en ball de fleste trodde han ikke rakk, men han vant duellen med keeperen og fikk satt opp Bjørnar Pedersen som selvsagt var på rett plass foran mål. (Til info var dette Lucas F sin debut på G16 laget, han er egentlig G14 spiller og har spilt fast på årets G15 lag) Kvikke gutta fikk blod på tann og tok fullstendig over kampen, Ekholt virket slitne, men ikke ufarlige på kontringer og nok en super redning fra Noah hindret mål til hjemme laget. Vi var fortsatt det førende laget og det var absolutt ikke ufortjent når Markus Grimstad satte 1-2 etter pasning fra Lukas Lundberg. Klokka viste nå 71 spilte minutter og vi følte seieren var sikret, iallfall uavgjort som vi måte ha. Kun 5 minutter senere byttet Markus og Lukas L roller og Lukas satte kontrollert inn 1-3 til polkagrisene.

Det ble en fult fortjent seier til Kvik og alt ligger til rette for en skikkelig seriefinale mot Ås neste uke. Gutta jobbet hardt som et lag og stod opp for hverandre i denne kampen og den viset viktigheten av å ha en god tropp med seg på kamp. Vi må nok opp et par hakk til Ås kampen, men det er vi sikre på at de klarer.


KAMPFAKTA

Ekholt-Kvik Halden FK 1 - 3 (1-0)

Mål:

1-0

1-1 Bjørnar

1-2 Markus

1-3 Lukas L

Kvik Halden FK: Noah Strøm, Leonit Mjekiqi, Samuel Atayo, Adrian Urke, Mats Vik Pettersen, Kristoffer Mjølnerød, Aksel Lund, Jonas Danielsen, Olve Stensrud, Dennis Wetby, Jesper Bjørneby, Markus Grimstad, Oscar Gabrielsen, Bjørnar Hoseth Pedersen, Lukas Lundberg og Lucas Fritzen. 

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline