Sterkt bortepoeng i Alta

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Okt 2020

A-laget herrer tok med seg 1 poeng hjem fra nord i et oppgjør som inneholdt det meste og der utligningen flere minutter på overtid ved Kevin Krantz. Hele åtte mål i en kamp som til slutt endte med 4-4.

Finnmarkshallen er ingen god bortearena når det gjelder poengfangst for haldenserne. For bare noen uker siden ble vi sendt hjem med stortap og dagens oppgjør begynte på en verst tenkelig måte når hjemmelaget gikk opp i ledelsen etter bare 9 minutter. Denne gangen greide vi å svare ganske kjapt ved Jakob Lund etter en corner fra Mathias Engebretsen. Mathias er den som sendte oss i ledelse 2-1 etter at vi fikk straffe når Markus Kaasa ble felt etter et innlegg.

Deni Hasanagic ville ikke være noe dårligere og økte ledelsen til 3-1 før halvtimen var spilt etter et fint innlegg av Marcus Moberg.

I det vi trodde at vi skulle gå til pause med tomåls ledelse så snek Reginiussen seg på bakre stolpe og satt ballen i mål bak en sjanseløs Paulmin. Reginiussen scoret med det sitt andre for dagen og lagene gikk til pause med ledelse til bortelaget.

Andre omgangen starter som forventet. Et hjemmelag som jaget utligning og ny spenning i kampen. De lyktes ikke med det de første femten minuttene av omgangen. 

I det omgangen begynte "å sette seg" utlignet Alta ved Vegard Braaten og vi var like langt. Hjemmelaget styrte det meste etter utligningen og ti minutter senere tok de ledelse ved Magnus Nikolaisen. Snuoperasjonen var komplett og det var mye som talte for at samtlige poeng skulle bli igjen i nord. 

Kevin Krantz ble mannen som fikset utligningen for oss flere minutter på overtid og bidro dermed til at kampen om andre plassen fortsatt er vidt åpen når to runder av sluttspillet har blitt spilt.

Neste kamp for oss er borte mot Skeid i Valhall, lørdag 24.10. kl.1600.

KAMPFAKTA:

2. divisjon avdeling 1:

Finnmarkshallen:

Alta-Kvik Halden 4-4 (2-3)

1-0 Christian Reginiussen (9)

1-1 Jakob Madsen Lund (13)

1-2 Mathias Engebretsen (25, str)

1-3 Deni Hasanagic (29)

2-3 Christian Reginiussen (44)

3-3 Vegard Braaten (66)

4-3 Magnus Nikolaisen (76)

4-4 Kevin Krantz (90+4)

Dommer: Anders Bodding, Haga

Gule kort: Vidar Johnsen og Mathias Abelsen, Alta. Mathias Engebretsen, Marius Aamodt Eriksen, Kevin Krans og Jørgen Pettersen, Kvik

Kvik Halden: David Paulmin, Jørgen Pettersen (Peder Nomell 80), Ådne Midtskogen, Jakob Madsen Lund, Marcus Moberg (Trygve Løberg 61), Simon Collina (Sullivan Lakhamy 61), Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Uranik Seferi 84), Marius Aamodt Eriksen, Kevin Krantz, Markus Kaasa.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline