Før Alta - Kvik Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Okt 2020

A-laget herrer står foran en utfordrende oppgave når de søndag reiser til Alta for å møte hjemmelaget til andre runden i sluttspillet i Finnmarkshallen. Begge lag kommer fra seiere i forrige serierunden i en avdeling der fire lag fortsatt kjemper om andre plassen.

Alta i Finnmarkshallen er ingen lett nøtt å knekke. Det fikk vi smertelig erfare for noen uker siden når vi gjestet Alta til kamp i grunnspillet. Da ble vi sendt hjem med 4-1 tap i bagasjen i en kamp hvor vi slet med å produsere stort på et meget direktespillende hjemmelag. Til dagens kamp håper vi å se en mye bedre utgave av oss selv.

Vi reiser nordover med 17 friske spillere som er klare til innsats. Denne uken har laget trent på kunstgress hele uken og  trener Kent Bergersen har brukt uken godt. Noen omrokkeringer vil det alltid være og skader har vi ikke akkurat vært skånet for i år. Denne kampen kommer for tidlig for Dardan, Albert, Filip, Björn og Emir. I tillegg har ikke Nikolai og Erikas kunne trent denne uken pga. mindre skader, mens Ole og Oscar måtte kaste inn håndkle etter lørdagens trening. Gledelig er at Ådne Midtskogen er tilbake og ventes å gå rett inn på laget.

I denne runden er det flere spennende oppgjør. FFK møter Tromsdalen i Tromsø og kan med seier der mer eller mindre sikre opprykket til Obos hele fire runder før det hele avsluttes. Hødd møter Skeid i Ulsteinvik og med seier i den kampen kan Hødd virkelig feste grepet om andre plassen selv om kampen mellom oss og Alta skulle få en vinner. 

Sluttspillet byr mer eller mindre på "6 poeng" kamper hele veien. Det gjelder å være med og levere den beste utgaven av seg selv til enhver kamp. Med bare 6 kamper totalt, har en ikke så god til til å reparere feilskjær i form av tapte fotballkamper.

Vi gleder oss til dagens oppgjør på en vanskelig bortebane der vi har mye å revansjere.

Kampstart kl.1400 og den kan du se på HAtv.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline