G19: Seier i årets siste hjemmekamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Okt 2020

HSV hadde æren av å møte oss i årets siste hjemmekamp.  Alt lå til rette for en god kamp; mye publikum og fint vær!  Det har vært en rar sesong og vi har spilt veldig mange kamper på få dager de siste ukene.  Treningshverdagen har vært annerledes da vi kun har hatt tredagers mellomrom mellom hver kamp.  Kent og Ronny har bevisst justert ned treningsmengden så vel som intensiteten i treningene – dette for å ha nok energi og «trøkk» i kampene.  Gårsdagens motstander visste vi lite om bortsett fra at tabellsituasjonen var brukbar og at de kun lå ett poeng bak oss før gårsdagens kamp.  

Vi fikk noen forfall rett før gårsdagens kamp i form av skader, sykdom og karantene, men heldigvis er bredden i gruppa stor og god – og vi hadde faktisk ingen «sisteårsjunior» i troppen i det hele tatt.  Taktikken på hjemmebane er som alltid enkel; vi skal tidlig sette standard med høyt halvbanepress!  I tillegg så ønsket vi å trene på vurderingene våres; det vil si at man skal tenke enda mer risiko bakover og unngå å gi motstander enkle sjanser og mål.  I etablert spill skal vi true bakrom – både med og uten ball – og vi skal variere med spill gjennom midten og direkte i bakrom.

Det tok ikke lang tid før – jepp, nettopp – «bakromsballen» kom fra Trim!  Og vipps så var Gustav alene med keeper og dunket ballen knallhardt i nettet på «førstetouch’n».  Meget bra start!  Dessverre så hang vi ikke helt med i svingene ti minutter senere da HSV utliknet til 1-1.  Med offensiv tankegang og gode prestasjoner tok vi over spillet igjen og scoret tre fine mål.  Trim etter litt klabb og babb etter en dødball, Isa med et hardt frispark og en fin enkeltmannspresentasjon.  Tavla på Strupe viste 4-1 når guttene gikk til pause.  

Pausepraten var kort, kald og presis; og med kun et budskap!!!  «Ikke glem Lisleby-kampen» var det eneste Kent sa!  Og for dere som husker godt, men glemmer fort – i den kampen ledet vi 4-1 til pause og etter tredve minutter i andre omgang så stod det 4-4 … 

Guttene gikk ut og fortsatte finspillet!  Om ikke kampen var punktert etter første omgang så var den definitivt det etter femtifem minutter.  Da viste tavla på Strupe 7-1!  Markus sørget for 5-1, Konrad fyrte av en «kanon» som gav 6-1 og Filip scoret vårt syvende for dagen!  Alle målene kom etter godt spill der vi presset HSV til å gjøre feil.  HSV reduserte til 2-7 (og den er allerede glemt …).  Kronen på verket var vårt siste mål.  Max igangsatte et angrep på høyresiden og etter godt kombinasjonsspill mellom Konrad og Isa - der Isa til slutt slo et knallhardt innlegg bak midtstopperne der Markus dukket opp på et «sugende» løp og bredsiden ballen kontrollert i mål!  Fotball kan ikke gjøres vakrere – og det var egentlig et FIFA-mål! Klassescoring!  Og takket være kameramann Andreas så har vi denne scoringen på film!

Alt i alt så ble årets siste hjemmekamp en maktdemonstrasjon mot et godt HSV.  Mye fint kombinasjonsspill, mange mål – og godt engasjement fra alle.  Det gjenstår to kamper før det er ferie; og på søndag så går turen til «Raymond-Kvisvik-land» - og det vil garantert bli en tøff kamp mot Greåker på Moa!

Avslutningsvis så fortjener gårsdagens koronaverter en stor takk.  Kari og Heidi sørget for at alle ble registrert og all fikk en «dæsj» antibac!  Takk til Ellen, Agnethe og Totto som også har vært koronaverter denne sesongen.  Og ikke minst fortjener Xhevdet eller Torbjørn en takk som har holdt kiosken åpent når vi har spilt disse kveldskampene!


Kampfakta – serierunde 8 KM 19 Avd. 2:

Kvik Halden FK – HSV 8-2 (4-1)

Strupe kunstgress

Tilskuere: ganske mange, men ikke over 600

 

Mål

Tid

Målscorer

Assist

1-0

2 min

Gustav

Trim

1-1

12 min

 

 

2-1

16 min

Trim

Altin

3-1

33 min

Isa

 

4-1

41 min

Isa

Gustav

5-1

51 min

Markus

Gustav

6-1

53 min

Konrad

 

7-1

55 min

Filip

Gustav

7-2

57 min

 

 

8-2

70 min

Markus

Isa

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Markus Manirakiza, Trim Shabi, Anders Back, Gustav Hovde, Kristian Lund, Adrian Mjekiqi, Filip Eidem, Altin Shabi, Isa Mirza, Simen Eriksen, Henrik Norderhaug, Jonas Danielsen og Simen De Graaf.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline