G15: Sterk, men heldig seier for G15 mot FFK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Okt 2020

Selv om G15 sin målsetningen om kvalifisering til interkretsspill ikke ble nådd, skal KM-sesongen 2020 gjennomføres på en god og lærerik måte. Onsdag kveld stod et ungt, men meget godt FFK-lag på motsatt banehalvdel under flomlyset flotte Fredrikstad stadion.

Kampen starter friskt for vår del med et par stormløp fra Lukas Fritzen ute til venstre og en kjempesjanse for Benjamin Neziraj alene med keeper. Etter dette tar FFK-unggutta mer over og har mye ball på vår banehalvdel. FFK finner mye rom sentralt i banen, mellom våre midtbanespillere. Dette resulterer i svært mange skudd på mål, men de fleste er fra 20-30 meter og keeper Henrik Norderhaug har få problemer med å plukke det som kommer.

Allikevel er det vi som tar ledelsen. Ballen brytes på midtbane og Aurel Tmava tar med seg ballen og går og går, før avslutningen fra 20 meter sniker seg inn ved nærmeste stolpe. En fin scoring etter en god prestasjon av Aurel. Like før pause får vi 2-0, Lukas Fritzen spilles gjennom og har plutselig en hel banehalvdel å løpe på. Lukas lar ikke sjansen gå fra seg og er iskald når han bredsider kula i mål alene med keeper. 2-0 til pause. Den farligste ledelsen, har det blitt sagt før!

Vi går ut i 2. omgang og prøver å ta mer tak i ballen. Vi kommer greit i gang og har et par gode sjanser etter fine angrep. Utover i omgangen tar igjen FFK mer over og skaper flere store sjanser som bør omsettes i mål. FFK har mye ball på vår banehalvdel og spiller med ganske høy risiko. Til slutt får rødbuksene betalt i form av en scoring. På ingen måte ufortjent, og 2-1. FFK fortsetter å dominere og angriper med høy risiko. Dette resulterer i at vi får flere kontringer og bør avgjøre kampen med litt mer presisjon på den siste pasningen. Til slutt sitter kontringen etter et FFK-balltap på midtbanen og Benjamin Neziraj gjør en flott prestasjon når han drar av flere mann og setter inn 3-1 med 5 minutter igjen. Det sukkes lettet i Kvik-leieren, men like etterpå reduserer nok en gang FFK. 3-2 like før slutt. FFK fortsetter med et lite stormløp mot vårt mål, men vi holder unna og tar med oss 3 poeng hjem til Halden.

Etter kampen var det en glad, men fattet gjeng som satt seg ned i garderoben for å oppsummere kampen. Vi var alle enige om at dette var 3 sterke poeng, men like fullt 3 meget heldige poeng. Takk til FFK for kampen!

PS! Ekstra honnør til Per Akselsen, som debuterte fra start for KM-laget. Per spilte hele kampen og bidro sterkt til de 3 poengene. Simen Andersen og Didrik Faraasen, som også er ganske «ferske» i KM-sammenheng, fikk også rikelig med spilletid og gjorde sine saker bra!»


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline