G19: Tilbake på vinnersporet

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Okt 2020

Onsdagens «svarte-natta-opplevelse» på Begby var glemt – og målsettingen for dagens kamp var å vise en helt annen innstilling og «trøkk» i spillet!  Ekholt hadde null poeng før dagens kamp – med andre ord; det samme utgangspunktet som Begby hadde forrige onsdag.  Heldigvis så var det allerede en bedre innstilling på oppvarmingen – noe som ofte gir en god indikasjon på hvordan innsatsen blir!

De første femten minuttene så skjedde det lite. Vi hadde ballen mest uten å skape de store mulighetene. Heldigvis så fikk vi hull på byllen i det sekstende minuttet – og det ble starten på en liten «målorgie» denne kvelden på Ekholt.  Isa startet målshowet – og Filip ville ikke være noe dårligere så han puttet to gåller før dommeren syntes nok var nok; og blåste for pause.  Tavla viste 0-3 og det var akkurat passe; verken mer eller mindre.  Og det var ingen av de tilreisende fansen fra Halden som snakket om den såkalte farlige to-måls-ledelsen!

Kentog Ronny ville inn i pausen – for første gang denne sesongen.  Egentlig ikke så mye å si, men med forrige søndags 4-1 ledelse så var Kent ganske klar på at guttene ikke måtte gå i den samme fellen.  Kampen var ikke avgjort og målsettingen for andre omgangen var å drepe kampen så raskt som mulig ved å score minimum to mål.

Andre omgang var ikke mange minutter gammel før vi fikk vårt fjerde for dagen.  Vi gikk ut i et forrykende tempo og presset høyt; noe som medførte at Markus fikk skyte upresset fra cirka 18 meter. Isa fikk sitt andre for dagen etter en enkel «tap in» på en «kårner» fra Markus.  Tavla viste 0-5; i løpet av tre minutter så hadde hjemmelaget scoret to ganger – nok en gang etter dumme feil fra oss.  Det var nok kun Kent som fikk et snev av «flashback» fra forrige helg ….. Konrad sørget for 2-6 etter sytti minutter.  Det var et såkalt kremmerhus fra tjue meter – rett opp i vinkelen.  Endelig; der er det alltid ledig og det er rart at det ikke er flere som benytter sjansen til å «lime kula» opp der!  Konrad fikk sitt andre for dagen ti minutter senere – og Andreas fikk gleden av å score to de siste ti minuttene av kampen.  Det siste målet eller angrepet var FIFA-fotball!  Markus slår en 40-meters pasning (på tvers av hele banen) til Kristian som på elegant vis (les.; på volley) sentret til Andreas som var helt alene og gjorde en elegant «tap in»!  Vakkert!  For øvrig Kristians tredje målgivende i løpet av tjue minutter!  Tavla viste 2-9 når dommeren ville hjem – og vi var tilbake på vinnersporet.

Kort oppsummert; det hjelper med innsats!  Og det hjelper når inngangen til kampen er mer nøye – man kan ikke undervurdere noen lag!  Begby-tapet kan vise seg å bli en meget kostbar «lærdom», men det var godt å slå tilbake ettertrykkelig i dag.  Dagens kamp ble til slutt en «walk in the park» - hjemmelaget hadde ikke mye å stille opp med.  Ny kamp til torsdag; da kommer HSV på besøk!  Og for ordens skyld; det er ikke Hamburger Sport-Verein, men et samarbeidslag mellom Vestby, Son og Hølen som heter HSV.  En ung og ambisiøs klubb som har gjort sine saker bra så det vil garantert bli en tøff kamp!


Kampfakta – serierunde 7 KM 19 Avd. 2:

Ekholt BK - Kvik Halden FK 2-9 (0-3)

Ekholt kunstgress

Tilskuere: ikke mange – de fleste var fra Halden

 

Mål

Tid

Målscorer

Assist

0-1

16 min

Isa

Simen OH

0-2

18 min

Filip

 

0-3

42 min

Filip

Markus

0-4

49 min

Markus

 

0-5

60 min

Isa

Markus

1-5

63 min

 

 

2-5

66 min

 

 

2-6

70 min

Konrad

Markus

2-7

80 min

Konrad

Kristian

2-8

81 min

Andreas

Kristian

2-9

85 min

Andreas

Kristian

Kvik Halden FK: Henrik Norderhaug, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Markus Manirakiza, Bauma Batundi, Gustav Hovde, Laurits Holden, Kristian Lund, Andreas Erntzen, Kjenar Ahmad, Adrian Mjekiqi, Filip Eidem, Altin Shabi, Isa Mirza, Simen Eriksen og Simen De Graaf.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline