Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før kampen Kvik Halden - TUIL

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Okt 2020

Litt over ei uke siden sist lagene møttes er det klart for et nytt oppgjør mot TUIL. Med 3-0 tap friskt i minne bør det være en revansjelysten hjemmelag som entrer Rødsjørdet i søndagens oppgjør.

Tromsdalen gjester for første gang Halden stadion. I følge personene rundt TUIL har de aldri før spilt på Rødsjordet. Vi har ikke tenkt å dele ut noen velkomstgaver, men ønsker TUIL velkommen til kamp og håper å sende de hjem på samme måte som vi ble sendt hjem forrige helg.

Søndagens oppgjør er den første av i alt seks sluttspillkamper der de beste sju lagene skal møte hverandre en gang. I skrivende stund leder Hødd borte mot FFK. Med seier der vil Hødd inneha andre plassen på tabellen etter at denne runden er spilt. Alle lag tar med seg poeng fra grunnspillet og mange tøffe oppgjør venter oss de neste ukene.

For vår del gjelder det å slå tilbake etter to kamper på rad nå hvor vi ikke har fått med oss poeng. Vi må gjøre det vi kan for å finne tilbake til den flyten vi hadde i starten av sesongen og eneste veien dit er knallhard jobb gjennom treningsuken. 

Trener Kent Bergersen uttaler følgende før oppgjøret: 

- Grunnspillet er over, vi nådde vår målsetting som var å bli blant de syv beste som får spille opprykkssluttspill. Vi ligger som nr. 4 på tabellen før sluttspillet, langt bak lederen FFK, men bare ett poeng bak Hødd som ligger på andre plass og gjennom det vil oppnå kvalik til Obos ligaen.

Vi startet sesongen meget bra med fem seiere på rad, etter det har det gått mer på det jevne og vi avsluttet grunnspillet med to tap. Den siste mnd. har vi hatt litt større utfordringer på skadefronten der vi på det meste har hatt åtte spillere ute fra en antatt første 11’er. Flere av disse er ute resten av sesongen..

Alle skadene har gjort at vi har vært mer aktive en forventet før overgangsvinduet stengte tidligere i uken. Vi har hentet inn noen erstattere for de skadde spillere i Jørgen Pettersen(FFK/college USA), Sabri Khattab(Tistedalen), Ådne Midtskogen(Florø), og Markus Kaasa(Bærum).

Vi nullstiller nå, og er klare til å gi det vi har i de seks gjenstående kampene i sluttspillet. Første utfordring er å revansjere forrige helgs tap mot Tromsdalen.

Vi gleder oss til kamp!


Kvik Halden FK - TUIL, søndag 11.okt. kl.1615

Billettene kjøper du i appen eller

kvikhalden.woow.no(fortsatt ledige billetter)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline