J14/15: Seier mot Hafslund

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Okt 2020


Foto: Morten Pedersen

J14/15 møtte Hafslund i sin siste kamp i grunnspillet 7. oktober. Jentene lå godt an på tabellen før kampen. Fokuset i kampen var alltid press på ballfører, bruke kantene aktivt og slå inn. Kampen endte med 3-1 seier og toppen av tabellen.

Vi klarte å holde presset på ballfører og det resulterte i at vi overtok spillet helt. Hele første omgangen var preget av en sterk moral og vilje. Jentene spilte med høy selvtillit og da gikk det av seg selv med klikk-klakk-fotball. Det var høyt tempo framover og vi produserte sjanse på sjanse og jentene eide spillet. Bakover var det også full kontroll og Hafslund var aldri ordentlig farlige. Det stod 3-0  til oss etter 1. omgang (Sanna Strømsborg x 2 og Silje Grødahl-Andresen).

2. omgang har vi også full kontroll, men vi klarer ikke å få uttelling på sjansene selv om vi vinner duellene og er nesten alltid først på ball. I 55 minutt får Hafslund inn et mål på en corner. Fasit blir seier med 3-1.

Oppsummert er dette en kamp hvor vi har full kontroll hele veien og jentene viser fram de kvalitetene som er i laget med gode touch, høyt tempo, gode bevegelser og et godt samspill. (Vi burde dog ha hatt noen flere mål).

Med seieren mot Hafslund vinner vi grunnspillet og dermed tar vi med oss en god dose selvtillit inn i KM-sluttspillet.


Kampfakta:

Hafslund - Kvik Halden FK 1 - 3 (0-3)

Mål:

0-1 Silje Grødahl-Andresen 11.min

0-2 Sanna Strømsborg 23.min

0-3 Sanna Strømsborg 24.min

1-3 Marie Arnesen 55min

Kvik Halden FK: Laetitia U. Nsengiyumva, Sofie Steiner, Amalie Skovborg, Djellza Obritinca, Ingrid Mathea Forsth-Svensson, Viona Quranolli, Ella Wang Treichel, Eline Brodin-Bækkelie, Silje Grødahl-Andersen, Selma Lie Pettersen, Saga Waleur-Nordgaard, Cajsa Eriksen, Sanna Strømsborg


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline