G19: "Svarte natta på Begby"

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Okt 2020

Juniorlagets prestasjoner de siste kampene har vært som en liten «berg-og-dalbane»; god innsats mot et meget sterkt Drøbak/Frogn og fra årsbeste til årsverste mot Lisleby forrige søndag. Trenerteamet var spent før gårsdagens bortekamp mot Begby IL; et lag som før serierunden stod uten ett eneste poeng.  Kent og Ronny var meget klare før kampen på at dersom man ikke «spiller på 100%» så taper man – så enkelt er det!  Dessverre fikk de rett!

Kampen var kun ett minutt gammel før hjemmelaget tok ledelsen!  Det at måltavla på Begby viser 1-0 før kampen har startet er rett og slett ganske kjipt!  Og mer kjipt ble det!  Hjemmelaget kunne raskt ha ledet med både ett og to mål mer før dommeren valgte å blåse av etter de første førtifem minuttene.  Vi var ikke i nærheten av det nivået vi vet vi kan spille på -og vi vi var nok nærmere 50% enn 100%!  Uvisst av hvilken grunn … Innsatsen var dårlig, pasninger uten mål og mening, ingen sjanser …. Hjemmelaget var først på alt og ville mer!  Hele tiden!

Budskapet i pausen var at alle måtte heve seg – og det enkleste burde være å heve innsats og intensitet. Det hjelper ofte å løpe når man vil vinne fotballkamper; og et skudd mot mål i ny og ne kan også være lurt. 

Andre omgang startet som det første sluttet.  Vi var upresise og fikk ikke til spesielt mye.  Personlige feil medførte to raske baklengs og tavle viste 3-0 etter at man hadde spilt i sekstiåtte minutter. Vi forsøkte med en liten sluttspurt og fikk en redusering på tampen av kampen; Andreas var frempå og satte ballen sikkert fordi keeper etter en assist av Kristian.  Dessverre så startet sluttspurten for sent …..

Kort oppsummert; man vinner ikke kamper på 80% (eller lavere).  Man får ikke gjort noe med denne kampen bortsett fra å ta lærdom av den!  Fattig trøst at det også har vært andre gode lag som har tapt masse denne uken!

Kampfakta – serierunde 6 KM 19 Avd. 2:

Begby IL - Kvik Halden FK 3-1 (1-0)

Begby kunstgress

Tilskuere: ikke mange, men imponerende stor andel fra Halden

 

Mål

Tid

Målscorer

Assist

1-0

1 min2-0

68 min3-0

75 min3-1

87 min

Andreas

Kristian

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Anders Back, Trim Shabi, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Markus Manirakiza, Benjamin Kielland, Gustav Hovde, Laurits Holden, Kristian Lund, Andreas Erntzen, Kjenar Ahmad, Adrian Mjekiqi, Altin Shabi, Isa Mirza, Simen Eriksen og Simen De Graaf.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline