3-0 tap i nord

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Okt 2020

A-laget herrer tapte den siste kampen i grunnspillet  mot TUIL etter en kamp hvor hjemmelaget var bedre enn oss i begge boksene og avgjorde kampen til sin fordel.

TUIL tok med seieren i lørdagens kamp den siste playoff plassen og blir en av våre motstandere når slaget om kvalik plassen skal utkjempes de neste ukene.

Selve kampen foregikk for det meste mellom de to 16-metere hvor vi var det førende laget i banespillet, men hvor TUIL hadde de største sjansene og vinner dermed fortjent etter tre scoringer i andre omgang der to av dem kommer helt på tampen og gjør at resultatet blir betydelig styggere.

Med tap i Tromsø avslutter vi grunnspillet på en 4.plass bare poenget bak Hødd på 2.plassen som gir mulighet til kvalifisering til Obos liga. Vi har spilt 13 kamper, vunnet 8, spilt 1 uavgjort og står med 4 tap. Vi er det laget i avdelingen som sammen med Skeid scorer nest flest mål bak FFK og sammenlignet med sesongen 2019 som på mange måter ble en sesong hvor vi overpresterte har vi kun 1 poeng mindre på første 13 kamper enn da. I 2019 sto vi med 26 poeng etter 13 kamper mens vi i år har samlet 25 poeng på samme antall kamper.

Når playoff oppsettet blir trukket mandag førstkommende, er vi et av 7 lag som skal få forlenge sesongen sin med noen uker til og spille kamper som vil gi oss en god referanse på hvor vi står og hva vi må bli bedre på både inneværende sesong, men også mtp. sesongen 2021. 

De siste kampene inkludert kampen mot TUIL viser at vi har noen mangler og at akkurat nå er det muligens lite som tyder på at vi skal være en reell kandidat om kvalifiseringsplassen, MEN i fotball kan alt skje og for vår del så går vi inn i et sluttspill nå hvor ingen av lagene foruten FFK har vært veldig stabile. Våre direktekonkurrenter har avgitt poeng i flere kamper og med bare "sekspoengs" kamper fremover, blir det spennende å se hvem som kaprer til seg 2.plassen i avdelingen.


Kampfakta

2. divisjon avd. 1:

TUIL Arena:

Tromsdalen-Kvik 3-0 (0-0)

1-0 Gabriel Andersen (66)

2-0 Vegard Lysvoll (90)

3-0 Vebjørn Grunnvoll (90+)

Gult kort: Mathias Engebretsen, Kvik

Kvik Halden FK: David Paulmin, Jakob Madsen Lund, Marius Aamodt Eriksen, Ole Strømsborg, Simon Colina Dominguez (Deni Hasanagic), Marcus Moberg (Deniz Kaili), Mathias Engebretsen, Uranik Seferi, Øystein Lundblad Næsheim (Peder Nommell), Sullivan Zachary Lakhamy (Erikas Adukonis), Kevin Krantz


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline