G19: Årets første tap kom mot Drøbak/Frogn

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Okt 2020

«Thursday Night Football» er alltid stas – og det var knyttet en del spenning og forventninger til gårsdagens kamp mellom Kvik Halden FK og Drøbak/Frogn.  Drøbak/Frogn kom til Strupe med kun seire og var nok på papiret favoritt.  Når det er sagt; det har vært mange tøffe bataljer mellom disse to klubbene – og hjemmelaget var godt forberedt.  Aggressivitet, kompakt, løps- og duellkraft og kynisme var nøkkelord som ble diskutert før kampen.  

Kampen var ikke mange minutter gammel før gjestene kom til ett par kjempesjanser.  Heldigvis så hadde Ludvig bestemt seg for å «lukke buret» - og vartet opp med et par meget gode redninger; og var sågar godt inne i kampen.  Drøbak/Frogn spilte godt – og direkte; og ikke minst viste det et meget godt samspill med få «touch» og masse bevegelser i lengderetning.  Vi ble løpende litt i mellom, men kom gradvis inn i kampen.  Og muligens litt mot spillets gang så tok vi ledelsen.  Markus kriget til seg ballen på midtbanen og viste for alle på Strupe at han har et meget godt overblikk samt en god fot.  Det å lobbe over keeper med et presist langskudd fra omtrent midtbanen er «klasse».  Måltavla viste 1-0!  Gjestene hadde nok et lite overtak, men produserte ikke de aller største sjansene.  Likevel skulle de få sin utligning; 1-1 kom etter at deres meget gode og kraftfulle spill ble spilt fri mellom våre midtstoppere og satte ballen sikkert forbi Ludvig.  

Kent og Ronny var godt fornøyd med en del av det som ble vist i første omgang, men ønsket at guttene skulle være enda mer involvert – og ikke minst at man skulle være mer presise i oppspillene.

Andre omgang startet som den første sluttet – spill frem og tilbake.  Dessverre så benyttet gjestene seg av en feil fra vår side og angrep med mange spillere.  Kantspiller kom ned til dødlinje – slo en pasning førtifem grader og deres angrepspiller satte ballen i mål; utagbart for vår keeper.  Kan vel ikke si noe annet enn at det var et godt angrep …. Kun noen minutter senere – i det 60. minutt så var det vi som utnyttet en feil hos motstanderen; og Erikas viste fart og styrke da han driblet seg forbi ett par spillere og satte ballen kontant forbi keeperen.  Tavla viste 2-2!  Etter vår utligning så tok vi gradvis over banespillet.  Guttene fikk litt selvtillit og gjestene ble presset lengre bak på sin egen halvdel.  Derfor var det rett og slett utrolig «kjipt» at Drøbak/Frogn tok ledelsen i 67. minutt.  Målet var nesten en blåkopi av det andre målet – og det gikk litt for fort for oss.  Vi gjorde noen bytter – og la om til «3-5-2» uten at vi klarte å produsere noen store målsjanser – og kampen ebbet til slutt ut og det var gjestene som kunne reise fra Strupe med tre poeng i lomma!

Kort oppsummert; dette var en meget gode juniorkamp som dessverre endte med tap for hjemmelaget. På dette nivået blir man fort straffet for litt slurv og unøyaktighet – og begge lag klarte å kapitalisere på det. Det er lov å tape for et godt lag; det må man akseptere.  Men, og heldigvis – vi fikk mange gode erfaringer og referanser fra denne kampen som vi skal bygge videre på.  Allerede på søndag er det nye muligheter; da kommer Lisleby på besøk.  «Fun fact»; Lisleby-treneren ble observert på Strupe i mørket og vi tolker det positivt at motstanderlag har begynt å «scoute» oss før kamper!

Kampfakta – serierunde 4 KM 19 Avd. 2:

Kvik Halden FK- Drøbak/Frogn 2-3 (1-1)

Strupe kunstgress

Tilskuere: ikke mer enn 200 stk

Mål

Tid

Målscorer

Assist

1-0

18 min

Markus


1-1

22 min1-2

53 min2-2

60 min

Erikas


2-3

67 minKvik Halden FK: Ludvig Wille, Kjenar Ahmad, Altin Shabi, Trim Shabi, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Markus Manirakiza, Erikas Adukonis, Benjamin Kielland, Gustav Hovde, Laurits Holden, Isa Mirza og Simen Eriksen.

Ubenyttet reserve: Oscar Dybedal, Andreas Erntzen, Simen De Graaf og Filip Eidem.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline