Uranik Seferi klar for LSK

Postet av Haris Juklo den 30. Sep 2020

Uranik Seferi har i dag signert en 3 års avtale med Lillestrøm SK. Unge Seferi blir LSK spiller fra 01.01.2021.

Gått gradene i klubben
Uranik er, og har vært, et strålende eksempel på at man ikke trenger å bytte klubb for å utvikle seg videre. Det var tydelig allerede i ung alder at han lå langt fremme i utviklingsløpet, og som 15 åring ble han tatt inn på U15 landslagssamling. På den tiden hadde han allerede spilt over 2 år for årgangen over sin egen, og på dette tidspunktet var han flyttet opp i klubbens juniorstall.

Fortjent hospiteringsplass med a-laget

På juniorlaget viste Uranik seg raskt å være blant de mest spennende, men også blant de som viste best prestasjoner på trening og kamp. Derfor var det fullt fortjent da han som i forkant av 2018-sesongen åring begynte å hospitere med a-laget. Dette var en tøff omstilling for unggutten, men det er i motgang man lærer. Uranik stod i motgangen, og i forkant av 2019-sesongen ble han flyttet opp i a-stallen. Dog ble det lite spilletid på a-laget, men han spilte omtrent samtlige rekruttkamper i fjorårssesongen.

Virkelig slått gjennom
I forkant av årets sesong var mange spente på om Uranik skulle klare å spille seg inn på laget, men allerede i seriepremieren fikk man delvis svar. Som innbytter ble spilte han en sentral rolle i snuoperasjonen mot Eidsvold Turn. Siden assisten i seriedebuten har han scoret fire mål, og hatt nok en målgivende pasning.

Svært stolt klubb
Kvik Halden FK har de siste årene lagt betydelige midler i utviklingsarbeidet, og klubben er derfor svært stolte over å se at Uranik nå har tatt steget og går videre til en tradisjonsrik og utviklingsorientert klubb i Lillestrøm SK. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline