Årets første trepoenger for G19

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Sep 2020

Årets sesong vil garantert gå inn i historiebøkene som den rareste!! Ikke ofte årets første hjemmekamp har blitt spilt så sent som 20. september!!  Bruntrøyene fra Borgen IL var motstander - og for de som har vært med en stund vet at disse kampene alltid blir intense!!

Våre gutter tok kommandoen fra start og det var ikke ufortjent at vi tok ledelsen etter en fin scoring av Filip. Han var sikker som banken alene med keeper - pasningen fra Trim fortjener også «kred»!  Klokka på Strupe viste at vi hadde spilt i 10 minutter!  Vi produserte faktisk ett par store sjanser og det var nok Borgen som var mest fornøyd når resultatet var 1-0 til pause.  Spillet var ikke veldig bra - spesielt var det litt lite engasjement og bevegelse;  noe Kent og Ronny ha uttrykk for i pausen.

Vi forsøkte å ta kommandoen med en gang i andre omgang! Og vi lyktes nesten; etter de første syv minuttene hadde vi hatt to megasjanser, men ballen ville ikke inn i mål!! Etter 59. minutter så var kaptein Simen klok og slo et raskt frispark i bakrommet til Kastriot. Kastriot scoret enkelt og plutselig ledet vi 2-0!  Helt fortjent - burde ha vært mye mer!  Og som alle vet; i fotball er 2-0 en farlig ledelse.  Borgen skapte ikke mye og ut fra intet fikk en av deres spillere stå umarkert på tjue meter og «klina» til mot Ludvig .  Ballen fikk dem berømte buen og til trodd for at Ludvig fikk en hånd på ballen så viste plutselig måltavla på Stupe 2-1!! Bortelaget forsøkte å skape et lite press, men «The Shabi-Brothers» ryddet det som var!  Etter 80. minutter så fikk Gustav en fin pasning fra Erikas; og Gustav fintet ett par forsvarsspillere opp på tennisbanen og satte inn hjemmelagets tredje mål for dagen!! Bra! 

Kampen ebber ut og årets første hjemmeseier var «i boks»!  Guttene kan bedre - og allerede til onsdag kan de få lov til å bevise det! 200 tilskuere - de fleste fra Halden - forlot Strupe glade og fornøyde.

 

Kampfakta 

Kvik Halden FK - Borgen IL 3-1 (1-0)

Strupe kunstgress

Tilskuere: ikke flere enn 200

1-0   10 min – Filip (Ass.: Trim)

2-0   59 min - Kastriot (ass. Simen OH)

2-1   65 min

3-1   80 min – Gustav  (Ass: Erikas)

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Adrian Mjekiqi, Altin Shabi, Trim Shabi, Max Olsson, Markus Manirakiza, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Laurits Holden, Simen Eriksen, Erikas Adukonis, Isa Mirza, Filip Eidem, Gustav Hovde, Kastriot Murseli

Ubenyttet reserver: Oscar Dybedal, Simen De Graaf og Andreas Erntzen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline