Før kampen: Kjelsås - Kvik Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Sep 2020


Foto: Halden Arbeiderblad

Lørdagens kamp mot Kjelsås på Grefsen blir en bra utfordring for A-laget i kampen om de to øverste plassene i avdelingen. Grefsen har ikke vært noe lykkebane for haldenserne.


Kjelsås har muligens underprestert noe hittil i år. Etter en meget god sesong i fjor var det ventet at laget skulle spille en større rolle i opprykkskampen. Klubben fra Oslos tak har klart å beholde nesten alle som var viktige forrige sesong, med unntak av blant annet kreative og gode Magnus Aasarød. Har til gjengjeld supplert med flere gode spillere gjennom vinteren og bare dager før lørdagens kamp har de hentet inn to nye forsterkninger i Erik Rosland fra Ull/Kisa og Fredrik Stokke fra Oppsal.

Hjemme på Grefsen har Kjelsås alltid gått for å være gode og en hard nøtt å knekke. Slik blir det i lørdagens kamp, hvor det ventes en tett og jevnt oppgjør. Hjemmelaget kjemper om å komme med i sluttspillet mens bortelaget ønsker å skaffe seg best mulig utgangspunkt før sluttspillet med flest mulig poeng på konto.

Vi på vår side har hatt en utfordrende treningsuke med en del rusk i maskineriet. En del småskader og noe mer alvorlige skader har forstyrret forberedelsene noe til lørdagens kamp. Trener Kent Bergersen må regne med å "stokke" litt om på laget foran oppgjøret i Oslo hvor det er ventet at flere av nøkkelspillere må stå over. 

Når noen spillere er ute så gir det muligheter til andre å vise seg frem. Med en stor stall så skal vi greie å stable på plass et godt lag som skal gi Kjelsås kamp om poengene der bl.a. nykomlingen Simon Colina er med i troppen.

Avspark er kl. 1600 og kampen han du se på HAtv.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline