To spillere klare ut sesongen

Postet av Lars Petter Brevig den 18. Sep 2020

Sulivan Lakhamy var lenge enige med klubben, men ble spilleklar før forrige serierunde. Nå er han og en ny spiller klare for spill i klubben ut sesongen

God debut
Sullivan Lakhamy kom til klubben tidlig i august, men ettersom overgangsvinduet var stengt fikk han ikke spille før overgangsvinduet åpnet igjen. Dermed fikk han ikke sin debut før forrige rundes kamp mot Moss FK, da han kom inn som innbytter. Innbytteren var nær ved å score mot slutten av kampen, og nå er han enige med klubben om en kontrakt som strekker seg ut sesongen. Dermed får Lakhamy flere muligheter til å spille seg inn i 11'ren, og forhåpentligvis blir han en viktig bidragsyter resten av sesongen.

Spansk ballspiller fra Sandes Ulf
I ettermiddag ble nok en forsterkning enige med klubben ut sesongen. Simon Colina er 25 år gammel, født i Barcelona og kommer fra spill i Sandnes Ulf. Colina har meldt overgang, og er en sentral midtbanespiller med bakgrunn fra Barcelona Akademiet. Han var en del av akademiet til Barcelona fra 12 års alder og frem til han var 18 år. Siden har han vært i Skotland, Kypros og Polsk liga før han før 2019 sesongen gikk til Sandes Ulf. I fjor var han stort sett på banen i hver kamp, mens i år har han fått mindre tillitt.

Begge to er spilleklare, og blir å finne i morgendagens tropp.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline