To strake seire for damelaget

Postet av Lars Petter Brevig den 17. Sep 2020

Tirsdag kveld var det endelig duket for årets første hjemmekamp for damelaget, noe som endte i kalassifre og hjemmeseier.

Første hjemmekamp
Spillerne kom til kampen med et godt resultat i minne, da Bjerke ble beseiret 1-0 på bortebane forrige uke. Likevel var det knyttet litt spenning til kampen, da det var årets første hjemmekamp. I tillegg var det første gang spillerne fikk ta i bruk de nye hjemmedraktene, ettersom de to første bortekampene har gått i bortedrakter. Motstander var Aurskog/Finstadbru, som på sine tre første kamper stod med stortap mot Sarpsborg 08 og Lillestrøm Kvinner, i tillegg til uavgjort mot Sprint/Jeløy

To strake
Hjemmelaget åpnet kampen best, og det viste seg tidlig at her kom det til å bli mange mål. Det ene angrepet etter det andre ble satt i gang bakifra, i tillegg var gjenvinningsspillet tidvis veldig bra. Etter et par brente sjanser løsnet det endelig, og jentene gav seg ikke før det stod 7-0 til pause. Selv med en solid ledelse hadde Aurskog/Finstadbru et skudd i stolpen, og intensiteten i spillet falt med antall scoringer. Fokuset i pausen var derfor å få færre touch på ball, og gjøre jobben defensivt - slik at 0'n ble holdt for andre kamp på rad. Alle spillerne fikk rikelig med spilletid, og etter 90 minutter stod det 12-0 på dommerkortet.

Neste uke venter langt tøffere motstand, da damelaget reiser til Skedsmo tirsdag kveld.

Kampfakta
Kvik Halden FK - Aurskog/Finstabru 12-0 (7-0)
Mål: Klara Lif Andradottir (4), Sarah Hofgaard Johansen, Sanna Bjerrum-Meusburger, Gresa Obertinca (2), Karoline Jæger, Wilma Waleur-Nordgaard, Ella Gylvik
Laget: Kaisa Nilsen (Sandra Wallentin), Ida Bjørneby (Emma Bjørneby), Ella Gylvik, Marie Odberg, Natalia Mystkowska (Solveig Sætre), Sanna Bjerrum-Meusburger, Sofie Hauge Johansen (Juni Braseth), Emma Bjørneby (Wilma Waleur-Nordgaard), Klara Lif Andradottir, Gresa Obertinca (Emma Huseby), Sarah Hofgaard Johansen (Karoline Jæger)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline