Krigekamp endte med seier

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Sep 2020


Foto: Halden Arbeiderblad

I en jevn og tett oppgjør på Rødsjordet lørdag ettermiddag var det hjemmelaget som tilslutt fikk ballen i mål og sørget dermed for at alle poengene ble igjen i Halden.


Det hele startet og utartet seg som forventet. Et Mosse lag som presset høyt og som kom til kampen med mer energi og "trøkk" enn det vi har blitt vitne til hittil i sesongen. For hjemmelaget sin del handlet det om å komme seg gjennom på sidene og ha den nødvendige roen med ballen. Hjemmelaget skapte en halvsjanse allerede etter ett minutt etter corner som Patrick headet på utsiden. Derfra og frem til ca. 30 min skjedde det ingenting. Det ble en ren krigekamp hvor ingen av lag greide å skape noe som helst. Et gjennomspill av Moberg til Krantz kunne endt i noe mer enn et skudd som gikk et stykke over mål.

Moss fikk sin første sjanse i kampen etter 35. spilte minutter på et skudd like utenfor 16m som Paulmin måtte strekke seg lang etter for å redde. 

Andre omgang fortsatte i samme spor dog med en del bedre bortelag innledningsvis. De vant de fleste andreballer og fikk stresset hjemmelaget til enkle feil som kunne endt i større sjanser. Noe måtte gjøres og midtveis inn i omgangen foretok hjemmelaget to bytter og gikk over i en 343 formasjon noe som ga litt mer "ro" over spillet. 

I det vi passerte 80.spilte minutter kom debutanten Marius Eriksen seg fint forbi på sin venstreside. Hans innlegg fant pannebrasken til Kevin Krantz som stanget oss i 1-0 ledelse til stort jubel på stadion. Moss svarte umiddelbart når Øystein Vestvatn skjøt ballen i stolpen bak en utspilt Paulmin. 

Flere sjanser ble det ikke og dermed kunne hjemmelaget innkassere ny seier og tre nye poeng i kampen om en kvalikplass til Obosligaen. 


Kampfakta

2. divisjon avd. 1:

Halden stadion:

Kvik-Moss 1-0 (0-0)

1-0 Kevin Krantz (80)

Rødt kort: Momodou Sanneh, Moss

Gult kort: Jakob Madsen Lund, Björn Berglund, Filip Westgaard, Kvik

Tilskuere: 200

Kvik Halden FK: David Paulmin, Jakob Madsen Lund, Patrick Alfei Sæbø, Ole Strømsborg, Marcus Moberg (Mathias Engebretsen), Filip Westgaard, Oscar Lopez Borgersen, Deni Hasanagic (Marius Aamodt Eriksen), Kevins Krantz, Øystein Lundblad Næsheim (Peder Nomell), Björn Berglund (Sullivan Zachary Lakhamy


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline