Årets første seier for damelaget

Postet av Lars Petter Brevig den 9. Sep 2020

Det så ut til å bli en sesong uten kamper for klubbens damelag, men en U20 serie i regi av NFF Akershus reddet sesongen

Tøff start
Første kamp ble spilt for en uke side, da turen gikk til Fjellhammer. Den kampen ble av det tøffe slaget, og hjemmelaget gav seg ikke før det stod 10-2 på resultattavlen. Emma Bjørneby og Klara Lif Andradottir scoret målene for damelaget. Selv i U20 klassen er laget ungt, og de fleste av spillerne er født i 2003. Laget består av spillere som ønsker å utvikle seg videre, noe som symboliseres godt ved at nesten hele troppen er en del av toppidrettsgruppen på Idrettsfag ved Halden VGS.

Ny bortekamp i kveld
Forrige fredag skulle egentlig jentene få muligheten til å revansjere seg hjemme mot Eidsvold Turn, men bortelaget klarte dessverre ikke å stille lag. Dermed ble første mulighet til å slå tilbake i kveldens bortekamp mot Bjerke.

God prestasjon
Dagens kamp ble av det jevne slaget, og takket være to gode keepere ble det ikke scoret mer enn ett mål i kampen. Det sørget Sarah Hofgaard Johansen for, etter strålende forarbeid av Klara Lif Andradottir. Uten treningskamper siden februar er det tydelig at laget har gått lang tid uten kamptrening, men allikevel leverte hele laget en god prestasjon i kveldens kamp mot Bjerke. Ekstra morsomt er det å se at jentene lykkes med mye av det man har jobbet med på trening de siste ukene.

Til tirsdag spilles årets første hjemmekamp, da Aurskog/Finstadbru gjester Strupe Kunstgress kl. 20.15.

Kampfakta:
Bjerke - Kvik Halden FK 0-1 (0-1)
Mål: Sarah Hofgaard Johansen
Laget: Kaisa Nilsen, Ida Bjørneby, Ella Gylvik, Marie Odberg, Sanna Bjerrum-Meusburger, Sofie Hauge Johansen, Emma Dahl Bjørneby, Wilma Waleur-Nordgaard (Karoline Jæger), Klara Lif Andradottir, Gresa Obertinca (Emma Huseby), Sarah Hofgaard Johansen (Juni Braseth)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline