Flott oppstartsmåned på FFO

Postet av Lars Petter Brevig den 4. Sep 2020

Klubbens fotballfritidsordning har hatt en veldig god oppstartsmåned etter sommerferien, og barna ser ut til å stortrives

Populært alternativ
Klubben har i snart 5 år drevet fotballfritidsordning, som et alternativ til de vanlige skolefritidsordningene. I løpet av årene har denne fotballfritidsordningen endret seg flere ganger, ikke minst da brakkebygget stod ferdig for to år siden. Det å ha egne lokaler som kun er i bruk for FFO er fantastisk, og gir oss muligheter til å innrede etter barnas behov og ønsker. I forkant av årets oppstart i august var det mange nye søkere, og totalt er det nå 36 ulike barn som er innom FFO i løpet av en uke.

Fokus på tilvenning
Mange skolestartere kombinert med mange nye barn har gjort at FFO i august har valgt å fokusere på tilvenning for mange nye barn. Personalet på FFO er veldig fornøyd med oppstarten, og FFO-leder Lars Petter Brevig beskriver oppstarten på følgende måte: "De to ukene vi har åpent før skolestart er en glimrende måte å bli kjent på før skolen starter. Vi brukte de to ukene til å dra på tur hver dag - til forskjellige områder i byen. Blant annet var på vi på Festningen, Rød Herregård, Venås, Ertehytta og i nærområdet vårt".

En aktiv hverdag
Hovedfokuset på FFO er å skape en aktivitetsglede for barna, selv om de kommer med ulike utgangspunkt. Noen elsker fotball over alt, og vil spille kamper hver dag, mens andre er mer forsiktige og ønsker en aktiv hverdag. Hver måned lages det en månedsplan som viser både innhold og matmeny. I tillegg har FFO Akademi startet opp i høst, og så langt er det 13 barn fra 3. og 4. klasse som går her. I tillegg til å skulle være aktive fokuserer FFO på sunn og god mat. Fire dager i uken serveres det varmmat, og etter hvert måltid serveres det i tillegg frukt. Nederst i denne artikkelen finner du et bilde som viser hvordan september måned ser ut på FFO i år.

Mer informasjon om FFO finner du ved å klikke her. Har du spørsmål, eller lurer på noe ifm med FFO, kontakt FFO Leder Lars Petter Brevig på larspetter@kvikhalden.no eller 905 21 846


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline