Uavgjort for G19

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Aug 2020


Årets første seriekamp for juniorlaget ble spilt på Kurland – og mostander var Sarpsborg FK. Kampen endte med poengdeling etter at SFK utlignet på tampen av kampen.

Det var en tent og spent startellever som forsøkte å ta kommandoen for start, men kunne likevel ha ligget under med ett par mål før det var spilt fem minutter.  Gleden var stor da Konrad scoret åres første seriemål etter 7. minutter – og det etter en fin «stikker» fra midtbanekollega Simen Ottestad Hansen.  

Etter en litt rufsete start defensivt så tok polkagrisene over det meste av spillet; og var blant annet alene med keeper en gang.  Største sjansen som ble misbrukt var derimot et straffespark som hjemmelagets keeper reddet etter 31. minutters spill.  Burde ha vært 0-2 da!  Verdt å nevne er at hjemmelaget var  noe heldig da de unngikk rødt kort når Max ble felt på veie alene mot keeper!  Kalddusjen var stor da hjemmelaget utlignet til 1-1 rett før pause.  Et langt «bananfrispark» ble slått inn og gikk dessverre rett i mål!  Fattig trøst at sånn ser man også på tv’n når langt bedre lag spiller!

Andre omgang startet som den første sluttet.  Vi hadde initiativet, men det var hjemmelaget som tok ledelsen.  Unødvendig – og mot spillets gang.  Heldigvis så jobbet guttene hardt – og de fikk belønning. Utligningen til 2-2 kom etter 70. minutter og det var Adrian som elegant trillet ballen forbi keeper.  Markus skal ha «kred» for et flott gjennomspill.  Kun minutter senere tok vi ledelsen – og denne gang var det Markus som scoret.  Ludvig reddet et frispark fra hjemmelaget – og hadde et hurtig utspill som etter litt «klabb og babb» handlet hos Markus.  Dessverre så ble vi litt overmodige og det straffet seg – hjemmelaget utlignet til 3-3 ni minutter før slutt – og det kun tjue sekunder etter at vi burde ha tatt en 4-2 ledelse!  Vi skapte noen halvsjanser på slutten, men måltavla viste dessverre kun 3-3 når lyset ble slått av og dommer Freddy blåste av kampen.

Kort oppsummert; vi spilte mye bedre enn det vi gjorde i treningskampen for noen uker siden og vi vant sjansestatistikken 14-8!!  Da skal vi selvfølgelig vinne.  Vi kom tilbake etter å ha fått et «drittmål» mot oss både rett før pause og rett etter pause.  Tror og håper det kan bli mer moro fremover – og veldig greit å være i gang igjen!  

Gleden av å spille kamp over går nok muligens bitterheten av å kun få med seg ett poeng fra solbyen Sjarpsbårg, eller ….?


Kampfakta

Sarpsborg FK – Kvik Halden FK 3-3 (1-1)

Kurland kunstgress

Tilskuere: ikke flere enn 200

0-1  7 min – Konrad (Ass.: Simen OH) 

1-1  44 min

2-1  65 min

2-2  70 min – Adrian (Ass:-: Markus)

2-3  72 min – Markus (ass.; Ludvig)

3-3  81 min 

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Adrian Mjekiqi (Altin Shabi), Kjenar Ahmad, Trim Shabi, Max Olsson, Markus Manirakiza, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Laurits Holden (Simen Eriksen), Erikas Adukonis, Isa Mirza (Andreas Erntzen) 

Oscar Dybedal, Filip Eidem, Gustav Hovde og Kristian Lund. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline