Stortap mot Fredrikstad

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Aug 2020

Toppkampen mange snakket om på forhånd mellom to lag som ikke hadde tapt i sesongen 2020 ble avgjort i løpet av 13 minutter. FFK kjørte over hjemmelaget i den perioden og vant til slutt 5-1.

Solen stekte, gressmatta var strøken og det var 22 tente spillere som entret Rødsjordet til toppoppgjør i Postnord ligaen. Starten i kampen foregikk sentralt i banen uten noen store hendelser annet enn skuddet til Filip som gikk over mål og innlegget til FFK som traff tverrligger.

Etter 15.min tar FFK ledelsen med et skudd fra 20 meter ved Zoulakis. Bare minutter senere setter de inn 2-0 ved Kjelsrud og som om ikke det er nok så setter sammen mann inn 3-0 kort etterpå. Vi henger ikke med, er på etterskudd hele veien og er preget av det som skjer rundt oss uten at vi greier å ta tak i det. Til det er motstanderen dødelig effektiv. Dagen blir helsvart når Nielsen sender FFK opp i 4-0 ledelse og punkterer kampen lenge før pause. 

Vi våkner noe til livs etter den fjerde scoringen. Seferi har kommet inn på venstre siden og gjør livet surt for høyrebacken til FFK med sine dragninger innover i banen. De resulterer i noen farligheter som blir avverget av FFK og lagene går til pause uten noen nye scoringer.

Andre omgang starter på best mulig måte for haldenserne som reduserer etter bare tre spilte minutter ved en for dagen god Seferi. Et lite håp ble tent, men den blir slukket meget kjapt. Kjelsrud fyrer av et skudd foran et passivt forsvar som ender nede i hjørnet bak Thomas og 5-1 er et faktum.

Derfra og ut blir kampen en ren transportetappe hvor FFK trygger ledelsen og dermed tar med seg 3 poeng fra stadion

Ny kamp og mulighet til å slå tilbake kommer allerede søndag om ei uke. Da kommer Hødd til stadion med avspark kl.1500

Kampfakta:

Kvik Halden-Fredrikstad 1-5 (0–4)

Halden stadion

Tilskuere: 200

0–1 Alexander Zoulakis

0–2 Henrik Kjeldsrud Johansen

0–3 Henrik Kjeldsrud Johansen

0–4 Mads Nielsen

1–4 Uranik Seferi

1–5 Henrik Kjeldsrud Johansen

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Filip Westgaard, Patrick Sæbø, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Ole Strømsborg (Uranik Seferi), Oscar Lopez Borgersen (Peder Nomell), Deni Hasanagic (Marcus Moberg), Mathias Engebretsen, Kevin Krantz, Björn Berglund (Øystein Lundblad Næsheim).

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline