Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før Fløya kampen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Aug 2020


A-lag herrer reiser allerede fredag til Gardermoen hvor de skal overnatte før de i morgen tidlig setter seg på fly til Tromsø for å møte Fløya som har fått en tung start på årets PostNord liga


Nyopprykket

Fløya rykket som kjent opp foran årets sesong både med første og andre laget deres på senior nivå. En skulle tro at et opprykk dro med seg mye positivt, men i Fløya sitt tilfelle brøt det ut kaos der trenerteamet ikke fikk fortsette og måneder med krangling og uenigheter preget klubben som til slutt måtte trekke rek.laget sitt fra 3.div. Etter en del frem og tilbake fikk Fløya på plass en trener i Mikael R. Johnsen som hadde erfaring fra Tromsø. Han har gjennom oppkjøringen hentet inn unge spillere fra sin tidligere klubb. I tillegg til spillere fra Tromsø har de fått inn noen mer erfarne spillere som Christer Johansen med fortid i både Raufoss og Strindheim, Håvard Mannsverk som har erfaring fra 2.div med spill i Alta. 

Fløya har fått en tøff start hvor de står uten poeng på de fire første serierundene. Etter en jevn kamp resultatmessig i første serierunde mot VIF2 i Oslo(tap 1-0) har Fløya sluppet inn 17 mål totalt på de tre påfølgende kamper mot Skeid, Eidsvold og Florø.

Ingen enkel kamp

Vi på vår side kommer fra en trygg seier mot VIF2 på stadion der vi samtidig inntok tabelltoppen etter fire serierunder. Foran lørdagens kamp blir det viktig å nullstille og fokusere på arbeidsoppgaver fremfor å se på tabellen. 

Kent Bergersen har følgende å si foran lørdagens oppgjør på Fløya Arena:

Ny kamp, nye muligheter, denne helgen er det langtur til Tromsø for å møte nyopprykkede Fløya.

De har fått en tøff start på sin debutsesong i og står fortsatt uten poeng etter fire første serierunder. 

Allikevel tror ikke jeg på noen enkel kamp oppe i Tromsø, det er et lag med unge spillere som løper mye og har gode ballferdigheter, problemet deres så langt har vært at de ikke har klart å forsvare seg godt nok, og gjennom det har sluppet inn en del ‘tullete’ mål. Ofte har de målene kommet veldig tidlig i kampene, så det har vært tøft å komme tilbake.

Vi skal være godt forberedt på hva vi møter, og reiser oppover med en god selvtillit etter full pott så langt og en storseier mot VIF2 i forrige kamp. Det var godt for laget å få scoret en del mål igjen.

Humøret er på topp om dagen, og skadesituasjonen ser litt bedre ut enn på en stund.

I og med at vi spilte mandag og kamp allerede lørdag igjen, har vi hatt litt lettere treninger denne uken. Vi håper det gjør at batteriene er ladet opp igjen, og at sulten på 3 nye poeng er der!

Kampen kan sees på HAtv lørdag kl. 1400.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline