Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Uavgjort for G19 mot Østsiden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Aug 2020

Juniorlaget spilte sin først treningskamp siden starten av mars når de onsdag ettermiddag møtte Østsiden til match i Fredrikstad i en kamp som endte 3-3.

Det var tydelig å se at det er lenge siden sist juniorlaget hadde spilt en kamp.  Derfor gledet både spillerne, trenerne og fansen seg til kveldens treningskamp borte mot Østsiden.  

Starten av kampen bar preg av at det var en stund siden sist – og man blir dessverre her også straffet når man gjør personlige feil.  Hjemmelaget tok tidlig ledelsen – ut fra intet. Sakte, men sikkert så tok vi over kampen og hadde god kontroll i resten av omgangen.  Det var ikke noe finspill, men vi skapte det som var av sjanser – og det var derfor ikke ufortjent at vi utlignet ved Laurits etter 37 minutter.  Målet kom etter en kontring og utførelsen var meget bra.  Dessverre så fikk vi nok en kalddusj noen sekunder før pause – og hjemmelaget gikk til pause med en 2-1 ledelse.  Ikke akkurat fortjent, men sånn er det når ballen fortsatt er rund!

Andre omgang var kun to minutter gammel før vi tok kommandoen – og et godt angrep fra vår side medførte at Konrad fikk gleden av å utligne til 2-2.  Derifra og ut kampen så hadde vi egentlig spillemessig full kontroll.  Hjemmelaget var knapt over på vår banehalvdel, men når de først var det så scoret de.  3-2 viste måltavla etter 67 minutter og ingen skjønte noe som helst.  Tre sjanser og tre mål er noe som del lokale helten Drillo helt sikkert hadde satt pris på.  Femten minutter før slutt så kunne ikke dommeren unngå å gi oss straffespark.  Andreas hadde et lite dribleshow på høyresiden og ble lagt i bakken.  Gustav var «sikker som banken» og igjen utlignet vi og tavla viste 3-3.  Til tross for at vi presset på og hadde det meste av spillet så fikk vi ingen flere mål og kampen endte 3-3.  Et resultat som definitivt Øssia bør være mest fornøyd med!

Kort oppsummert; personlige feil er «kjipt», godkjent offensivt med mange fine kombinasjoner og bevegelse og alle i troppen fikk spille minimum 30 minutter!  Det viktigste et at man er i gang igjen, og det er bare å krysse fingrene for at man får lov til å spille mer fotball fremover ….

Kampfakta:

Østsiden IL – Kvik Halden FK 3-3 (2-1)

Østsiden kunstgress

1-0 30 min

1-1 37 min - Laurits

2-1 45 min

2-2 46 min – Konrad

3-2 67 min

3-3 74 min – Gustav (str.)

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Oscar Dybedal, Adrian Mjekiqi, Altin Shabi, Anders Back, Andreas Erntzen, Erikas Adukonis, Filip Eidem. Gustav Hovde, Isa Mirza, Kjenar Ahmad, Konrad Thorvaldsen, Kristian Lund, Laurits Holden Markus Manirakiza, Max Olsson, Simen De Graaf, Simen Ottestad Hasen, Benjamin Kielland og Simen Eriksen. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline