Seferi sendte oss til tabelltopp!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Jul 2020


Foto: Daniel Austrheim

Unggutten Uranik Seferi sin scoring var nok til at samtlige poeng ble med hjem til Halden i en meget tøff bortekamp mot topplaget Skeid.


Som ventet ble kampen på Nordre Åsen en tøff batalje mellom to lag som ikke hadde avgitt poeng hittil i sesongen. Etter noe rolig åpning på kampen tok hjemmelaget over initiativet og hadde ballen klart mest uten å skape det store sjansene. Det ble noen "nestensjanser" for hjemmelaget som en fikk ryddet unna og etterhvert som kampen forløp kom vi oss mer inni kampen og greide å flytte laget høyere opp i banen uten å skape noe mer enn skuddet til Kevin og farlighet ved Mathias.

Andre omgang gjorde vi et bytte der Uranik kom inn for Deni. Seferi markerte seg meget fort fra sin venstrekant posisjon. Ball fra Leo fant Uranik som dro av et par mann inn i 16 meter og satt ball kontant i mål til 1-0 ledelse. Nydelig gjort av unggutten som fikset to store sjanser til med fantastiske prestasjoner der han sendte flere av Skeidspillere i "pølsebua". Dessverre for unggutten gikk begge avslutningene på utsiden av mål.

Skeid hadde sine sjanser i et frispark som treffer tverrligger og et par skudd som går rett på utsiden av målet til Thomas. Hjemmelaget presset på mot slutten noe som gjør at vi fikk en stor sjanse ved Krantz som snek seg på utsiden. Meget sterkt borteseier der Erikas Adukonis fikk sin debut helt på slutten av kampen og bidro til at vi holdt unna.

Kampfakta:

Skeid-Kvik Halden 0–1 (0–0)

Nordre Åsen idrettsanlegg

0–1 Uranik Seferi

Gule kort: Hasanagic, Engebretsen.

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Ole Strømsborg, Jakob Madsen Lund, Dardan Sæter-Mehmeti, Filip Westgaard, Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Uranik Seferi), Leonard Getz, Björn Berglund (Øystein Lundblad Næsheim) og Kevin Krantz (Erikas Adukonis).0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline