Før kampen mot Skeid

Postet av Haris Juklo den 24. Jul 2020

Med to seiere av to mulige har A-laget herrer fått en optimal start poengmessig i årets PostNord liga. Lørdagens oppgjør mot Skeid på Nordre Åsen blir en god test for haldensere.

Offensiv kraft

Med 2-1 seiere i kampene mot Eidsvold og Florø og seks poeng på to kamper har seriestarten vært meget positiv. Vi har ligget under i begge kampene og klart å snu de til seier noe som viser styrke i laget. Lørdagens motstander Skeid står også med full pott etter to kamper med seiere mot Brattvåg(2-1) og Fløya(6-0). Laget rykket ned fra OBOS i fjor og har foran årets sesong byttet både trener og en del av mannskapet sitt. Likevel er Skeid tippet av mange til å kjempe helt i toppen der spillere som Idar Lysgård, Hassan Yusuf, Daniel Braaten, Johnny Buduson samt David Hickson er de som må dra lasset her for at Skeid skal være en opprykkskandidat. Laget har som vi ser over mye offensiv kraft og haldensere skal få teste seg på det i helgens oppgjør.

God start

Trener Kent Bergersen er godt fornøyd med poengfangsten hittil og regner med å gi Skeid kamp inn til døren. Han forteller om en fin uke med godt humør i spillertroppen der han har fått jobbet med det han ønsket og mener at laget skal være god forberedt når de reiser inn til Oslo på lørdag.

Når det gjelder troppen så kan "Kenta" fortelle at det er fortsatt noe smårusk, men at han ikke velger å fokusere så mye på det. Det er en del av fotballen og de spillere som er friske har hittil en god jobb.

"Kenta" forventer en tøff kamp på en vrien bortebane der nøkkelen blir å forsvare seg godt og unngå kontringer imot. Samtidig mener han at vi på en god dag kan ta med alle tre poeng hjem fra Oslo.

Sterk lagmoral

En av lagets spillere, Mathias Engebretsen, hadde følgende å si når vi tok en prat med han foran oppgjøret mot Skeid.

"Full pott på de to første kampene er vi selvfølgelig kjempefornøyde med. Vi viser igjen mot Florø at vi har en sterk lagmoral når vi klarer å dra i land 3 fortjente poeng etter å ha kommet under omtrent før kampen har startet. Som i fjor så føler jeg at vi er et vrient lag å møte med solid grunnspill og vanskelige å bryte ned. 

Lørdagens kamp mot Skeid blir en tøff test. Skeid skal henge med i toppen og kommer til kampen i likhet med oss med full pott. Et lag som er kjent for å ha gode ballspillere. Vi har lagt bak oss en god treningsuke som har blitt brukt til å stramme inn på et par ting vi ikke var helt fornøyde med mot Florø og selvfølgelig forberede oss på det Skeid kommer med"

Lørdagens kamp fra Nordre Åsen kan sees på HAtv med avspark kl 1600.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline