Ny 2-1 seier!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Jul 2020


Foto: Halden Arbeiderblad

A-laget har fått en bra start på året sesong og står med full pott etter at to serierunder er spilt. Lørdag ble det 2-1 seier over Florø etter mål av Sæter-Mehmeti og Krantz.

En verst mulig start med baklengs allerede etter 1 min ble snudd til fult fortjent seier etter 90 minutter i en kamp der hjemmelaget skapte mye foran Florø sitt mål. De første ti minuttene tilhørte Florø og med scoring i bagasjen fikk en den starten de ønsket seg. Hjemmelaget var noe preget, men spiste seg inn i kampen og tok mer eller mindre fullstendig over halvveis i første omgang.

Mye bra spill ble ikke omsatt i de store sjanser de siste 25 minuttene av omgangen der det meste foregikk på Florø sitt banehalvdel. Mange "nestensjanser" ved Engebretsen, Nomell, Berglund endte dessverre ikke i mål noe som gjorde at Florø beholdt ledelsen inn til pause.

Andre omgang er det ett lag på banen. Hjemmelaget tar fullstendig over og skaper flere store sjanser uten å lykkes helt frem til kapteinen Sæter-Mehmeti header inn utligningen etter en corner i det 60.minutt.

Florø får svært lite til i denne omgangen. Hjemmelaget har ballen mye og kommer til noen store sjanser som bør omsettes i mål, men ender dessverre med enten redning av keeperen til Florø eller på "skolestadion".

I det 81.minutt kommer uttellingen. Et godt angrep satt i gang fra Johansen i Kvike buret finner Westgaard som på igjen finner Krantz som scorer sitt andre mål for sesongen og sender hjemmelaget og de 200(utsolgt) frammøte til himmels. Fult fortjent ledelse og et resultat som hjemmelaget kontrollerer helt inn. Dermed blir alle poengene i Halden og vi står med fult pott før en meget vanskelig bortekamp mot Skeid på Nordre Åsen om ei uke.

Vi takker de frammøtte og ønsker velkommen tilbake til neste hjemmekamp mot VIF 2, mandag 3.august kl.1900.

Kampfakta:

PostNord-ligaen, avdeling 1:

Halden stadion:

Tilskuere: 200

Kvik Halden – Florø  2–1 (0–1)

0–1 Johannes Braut Brunes (1)

1–1 Dardan Sæter-Mehmeti (61)

2–1 Kevin Krans (81)

Kvik Halden: Thomas Johansen, Jakob Madsen Lund, Dardan Sæter-Mehmeti, Ole Strømsborg, Filip Westgaard, Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Øystein Lundblad Næsheim), Kevin Krantz, Leonard Getz (Uranik Seferi), Bjørn Berglund (Oskar Borgersen Lopez), Peder Nomell (Marcus Moberg).


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline