Klart for årets første hjemmekamp!

Postet av Lars Petter Brevig den 17. Jul 2020

Om under et døgn sparkes årets første hjemmekamp i gang, og stemningen i laget er god etter 3 poeng mot Eidsvold Turn.

Tøff motstand
På motsatt banehalvdel står Florø, som i serieåpningen tapte 3-4 på hjemmebane mot Fredrikstad. Florø er spådd midt på tabellen av bookmakerne, men de har i vinter vist svært gode offensive kvaliteter. De har skiftet en del på stallen siden i fjor, men beholdt fler av de viktigste spillerne. I første serierunde var de skarpe offensivt, og flere gode enkeltspillere med kvaliterer til å skape trøbbel for de fleste forsvarsspillerne i avdelingen.

"Må heve oss for fortsette å vinne"
Filip Westgaard var brukbart fornøyd med serieåpningen, men har følgende å si i forkant av Florø-kampen i morgen: "Vi gjorde en ok bortekamp sist, der vi drar med oss 3 viktige poeng. Det var en morsom kamp å spille med høy temperatur, men vi må heve oss for å fortsette å vinne kamper. Defensivt føler jeg vi er solide, men vi skaper for lite offensivt. Det har vi jobbet med denne uken, og forhåpentligvis sitter de offensive relasjonene bedre i morgendagens kamp. Florø er et spillende lag, men vi vil ikke legge oss ned av den grunn. På Halden Stadion er det alltid 3 poeng som teller."

"Fokus på vårt etablerte spill"
Hovedtrener, Kent Bergersen, var godt fornøyd med resultatet i Eidsvold, men retter fokus på lagets etablerte spill før morgendagens kamp: "Første seriekamp er unnagjort, og det ble en rysare mot Eidsvold Turn. Florø har vist mye bra i oppkjøringen, og de er ofte innvolvert i målrike kamper. Vi må prøve å hindre dem i å få i gang sitt offensive spill, samtidig som vi leter etter svakheter i forsvarsspillet deres."

Videre beskriver Bergersen treningsuken med følgende ord: "Treningene denne uken har gått bra. Vi sliter fortsatt med noen småskader, men forhåpenltigvis er de fleste klare til i morgen. Denne uken har vi jobbet med å forbedre vårt etablerte spill, samt få orden på noe smårusk i vår deffensive struktur. Vi gleder oss til første hjemmekamp, og håper på en god prestasjon og et godt resultat.

Snart utsolgt
Ettersom det kun er lov med 200 tilskuere på fotballkamper har det vært et begrenset antall billetter til salgs. De fleste av disse er revet bort, men i skrivende stund er det fortsatt 20 billetter igjen. Ønsker du å se morgendagens kamp bør du derfor ikke vente for lenge med å kjøpe deg billett. Billett kjøpes i Kvik Halden FK Appen, eller via http://kvikhalden.woow.no . For de som ikke får billett kan kampen sees live på Halden Arbeiderblad sine nettsider.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline