Endring i spillerstallen

Postet av Haris Juklo den 13. Jul 2020

Nikolai og Niklas

Med stengt overgangsvindu skulle en tro at spillerlogistikken rundt herrene sitt A-lag ligger død, men den gang ei. Vi jobber kontinuerlig med å skaffe oss best mulig stall til de resterende kampene som skal spilles i PostNord ligaen.

Noen spillere forlenger sine avtaler, mens andre takker for seg. Slik er fotballen. På dagens A-trening ga Niklas Fjellstad beskjed at han velger å trappe ned på fotballsatsingen for denne gang. En hverdag med mye jobbing har skapt noen utfordringer for Niklas i treningsarbeidet, noe som har gjort at han har havnet noe bakpå når det gjelder den fysiske formen. Når Niklas i tillegg har slitt med en lei ryggskade en god stund nå og ikke har kunnet trene normalt så ble det dessverre slikt at motivasjonen fikk seg en knekk og Niklas tok en avgjørelse om å legge fotballen til side en stund og prioritere andre ting i livet. Vi retter en stor takk til Niklas for innsatsen i Kvik Halden FK og håper at vi ser han igjen ved en senere anledning!

Nikolai Kynningsrud hadde en avtale som gikk ut 01.07.2020. Den har vi valgt å forlenge ut året. Nikolai har kommet inn som et friskt pust etter at han ble tatt opp i A-stallen og vi kom kjapt til enighet om å forlenge avtalen med "Nikko". Kynningsrud skal studere i Oslo fra høsten av og vil dermed pendle hjem til treninger sammen med Filip og Peder. Nå krysser vi fingrene for at Nikolai kommer fort tilbake i full trening etter noe utfordringer med helsen som nå skal være under kontroll.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline