Heidar Geir Juliusson nyansatt som trener

Postet av Lars Petter Brevig den 12. Jul 2020

Heidar Geir Juliusson (t.v.) fra Island er klubbens nyeste tilvekst på trenersiden, og blir en viktig del av utviklingsarbeidet i klubben

Endelig på plass
Heidar var en av mange som søkte på klubbens stillingsutlysning i våres, og han pekte seg raskt ut som en svært spennende mann. Man kom tidlig til enighet, men grunnet Corona-situasjonen og nedstenging av fotballen ble ansettelsen utsatt. For to uker siden kom Heidar endelig til Norge, og han har allerede rukket å bli godt kjent i klubben.

Solid erfaring
Heidar har gjennomført UEFA A-lisens trenerutdanning, og har ved siden av utdanning en svært solid spillererfaringen. 33 åringen har blant annet spilt for Fram Reykjavik, Hammarby, Ängelholm og Ham Kam. Han har spilt flere Europa League-kamper, og er også godt kjent med skandinavisk fotball gjennom å ha spilt i de ulike landene. Gjennom sin spillerkarriere har islendingen lært seg svensk, og prater derfor godt svensk - så om du møter Heidar på feltet er det bare å gripe tak i han.

Toppspillerutvikler og G16-trener
Heidar får flere sentrale roller i klubbens utviklingsarbeid, da han skal bekle flere roller. Som toppspillerutvikler rundt a-laget blir han også Kent Bergersens høyre hånd - både på treningsfeltet og i kampledelse. Ved siden av skal han være hovedtrener for klubbens G16 lag, og være trener på Halden Akademiet. Dermed vil både små og store få stor glede av Heidar - allerede har han vært med på Camp Halden Akademi, og ledet G16 i treninger den siste uken. I tillegg har han siden forrige uke vært med på a-lagets treninger.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Heidar, og ønsker han velkommen i Kvik Halden FK-familien.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline