"Vi gleder oss til å komme i gang"

Postet av Haris Juklo den 9. Jul 2020

Rekordlang oppkjøring er straks historie. Den uendelig lange ventetiden er straks over. Nå skal det spilles om poeng. Og første lag ut er Eidsvold Turn borte på Myhrer. En vrien og vanskelig kamp allerede i første serierunde.

Solide Turn

Eidsvold leverte en meget sterk generalprøve med uavgjort resultat mot Arendal. Denne kampen ble spilt i Sandefjord forrige helg. Eidsvold Turn er nyopprykket lag i denne avdelingen. De vant sin avdeling i 3.div i fjor og har dermed sin første sesong i Postnord ligaen etter fire sesonger på nivå fire. Laget trenes av Joakim Dragsten som kom til Eidsvold i 2018 fra Lokomotiv Oslo. Trønderen som for noen år tilbake vurderte å gi seg helt med fotball har hatt stor suksess i de to årene han har ledet laget. Som kjent for de fleste ledet Eidsvold Turn i 2018 Norsk Tipping ligaen veldig lenge foran oss. Vi hadde en råsterk avslutning på sesongen og kapret opprykksplassen foran Turn. 

Foran årets sesong har laget forsterket seg med bl.a. spillere som Ulrich Ness som har over 100 OBOS kamper for Strømmen. I tillegg er Lars Jørgen Mørk og Robin Edvardsen tilbake fra langvarige skader. 

Turn spiller 4-3-3 formasjon der Johan Kolbjørnsrud er blant nøkkelspillere fra sin back posisjon. Det er verdt å nevne spiller som keeperen Peter Rusina, kantspilleren  Stian Teksum, midtbanespilleren Jon Erik Økland, samt brødrene Trandum Nordlie. På topp kommer Hofer Dahl, Henriksen og Kristjanson å kjempe om startplassene. 

Småskader

Hva så med oss? Jo vi er klare vi. Lang oppkjøring og tre treningskamper etter restarten hvor fasiten er tap mot FFK, uavgjort mot Notodden og seier i generalprøven mot Bærum. Vi gleder oss og har i forbindelsen med seriestart tatt en prat med Kent Bergersen:

"Ja da er vi endelig klare for serieåpning i denne spesielle sesongen 2020. Min tanker er at vi har kommet i en meget tøff avdeling, hvor vi skal spille enkel serie frem til 3.10. hvor vi har fått 7 hjemmekamper og 6 bortekamper. Etter den enkle serien, deles tabellen i to på midten, hvor det igjen spilles enkel serie, altså 6 kamper, om opprykk og nedrykk. Poengene fra grunnserien tas med inn i sluttspillet. dette betyr at vi kommer til å spille kamper til langt inn i november.

Dette blir en ny og interessant variant, og målet vårt bør være å komme med i topp 7 gruppen.

Vi starter mot en gammel rival fra opprykkssesongen vår i 2018, Eidsvold Turn borte. Eidsvold Turn har jaktet opprykk i mange år nå, og klarte endelig å ta det steget de har ønsket å ta i fjorårets sesong.

Turn har god kontinuitet i både spillertropp, trener og måten de ønsker å spille fotball på. Jeg tror de kan ta nivået bra og slå godt fra seg i denne divisjonen.

Vi har fått trent godt nå i litt over måneden, og bør være så godt forberedt som vi kan ut ifra forholdene. Vi har slitt litt med småskader etter at vi startet opp igjen, men også en alvorlig skade på Albert Makiadi. En spiller som var meget viktig for oss i fjor.

Vi jobber som vanlig inn mot kamp, og vet godt hva vi møter i Eidsvold Turn. Vi skal være godt forberedt.

Vi skal også i år være et lag som har en offensiv innstilling til hvordan vi skal fremstå. Vi ønsker å styre kamper, ha en god plan på hvordan vi spiller når vi har ballen, og å ha en solid god defensiv struktur hvor vi kan variere presshøyden når vi forsvarer oss.

Vi gleder oss til å komme i gang, og håper også på støtte i år på tribunene. I allefall  på hjemmebane..pr i dag så er det lov å ha inntil 200 tilskuere på kamp, vi håper dette antallet øker etter hvert som landet får kontroll på pandemien.

I 2018 sesongen ble det 2 uavgjorte kamper mot Turn, vi satser på seier denne gangen!

Heia Kvik!

Kent"

Kampen fra Myhrer kunstgress med avspark kl. 1600 førstkommende lørdag kan sees på HAtv. Det er ingen vits for haldensere å ta turen til Eidsvold. Vi blir ikke tildelt noen billetter. Slik er det nå under corona.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline