Uavgjort borte mot Notodden

Postet av Haris Juklo den 27. Jun 2020

Treningskampen borte mot Notodden ble en ny bra test for haldensere på en meget varm Optime Arena denne lørdagen. Berglund sendte haldensere i ledelse midtveis i andre omgang. Notodden utlignet i det 40. spilleminutt noe som ble sluttresultat.

Inngangen til kampen ble en lang busstur til en bane der gradestokken viste 30. Notodden er et spillende lag og det fikk de vist gjennom hele kampen. Et lag med en bra plan på hva de ønsker og hvordan de gjennomfører det. Kampen fikk akkurat satt seg noe når vi får en corner som Björn Berglund setter i mål og sender oss i ledelse i en omgang der begge lag har sine sjanser.

Fem minutter før pause misser vi i det høye presset og det får følger hele veien frem til vårt eget 16 meter hvor Tøsse fra Notodden får fyrt avgårde et skudd som Paulmin er etter, men ikke får tak på og dermed er vi like langt.

Andre omgang starter hjemmelaget friskest meg en skudd i tverrliggeren allerede etter 52. spilte minutter. Utover i omgangen har både vi og Notodden noen få sjanser uten å kunne sette de i mål. Notodden har den største i det 86.minutt når de kommer alene med Thomas Johansen hos oss. Thomas leverer en glimrende redning og sorger dermed for at denne kampen ender uavgjort. Vi takker Notodden for kampen og ser frem til generalprøven på Halden Stadion lørdag 4.juli kl. 1300 mot Bærum.

Til denne kampen er det ikke lov med noe tilskuere. Det betyr at portene på Halden Stadion vil være stengte. Kampen blir sendt på HATV.

Kampfakta:

Notodden - Kvik Halden FK 1-1 (1-1)

Mål:

0-1 Berglund 17.min

1-1 Tøsse 40.min

Kvik Halden FK: Paulmin(Johansen), Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund(Sjømo), Westgaard, Krantz(Næsheim), Engebretsen, Hasanagic, Moberg(Seferi), Berglund(Mittet), Nomell(Shala)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline