Notodden neste stopp for A-laget

Postet av Haris Juklo den 26. Jun 2020

foto: FB

Etter tapet mot FFK i forrige treningskamp hvor vi leverte en godkjent prestasjon gjelder det nå å ta ytterligere steg i riktig retning når Notodden står på den andre halvdelen i lørdagens treningskamp på Optime Arena.

En god prestasjon mot rødbuksene fra Fredrikstad i forrige kamp ga oss en bra referanse på hvor vi står noen uker før serien sparkes i gang. Til lørdagens kamp mot Notodden som senest i fjor spilte i OBOS liga gjelder det å gjenskape prestasjonen og forbedre den noe, ved å score mål.

Vi tok en prat med Kent Bergesen foran den andre treningskampen etter "restarten" av oppkjøringen.

"Vi har hatt ei solid treningsuke hvor vi har fått jobbet med det vi hadde planlagt. Vi har ristet av oss det verste når det gjelder småskavanker, og de fleste har fått trent bra gjennom uka. 

Denne uken har vi hatt flere spiller utenfra som har fått vist seg frem.  Elias Mittet fra Sogndal, Leonard Getz, nå collegespiller men før det FFK, og Eskil Overvik fra Idd. De to førstnevnte blir med til Notodden.

Vi ser frem til ny kamp på lørdag mot Notodden, et lag som rykket ned fra Obos i fjor etter tap mot våre overmenn i Åsane. Det blir en ny fin test på hvor vi står, og vi håper vi vil vise stabilitet eller fremgang fra forrige helgs kamp mot FFK.

Vi reiser med 18 mann hvor alle vil få spilletid. Notodden på lørdag og Bærum på stadion neste lørdag blir de to siste kampene i oppkjøringen og dermed siste mulighetene til finpussing innenfor seriestart den 11.juli. Vi gleder oss til kamp"

Kampen kan sees på Halden Arbeiderblad sine sider. Kampstart 1300.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline