Endelig kamp igjen

Postet av Haris Juklo den 20. Jun 2020

Foto: Halden Arbeiderblad

Dagens kamp mot FFK er den første fotballkampen etter over tre mnd. Hvem hadde trodd at kampen mot Ljungskile tidlig i mars skulle bli den siste på lang lang tid.

Tidenes lengste oppkjøring kan denne tiden fint kalles. Oppstart 13.januar 2020 skulle vise seg å være starten på historisk sesong. Historisk i den forstand at vi fortsatt ikke er i gang med tellende kamper. Vi må fortsatt vente i tre uker til før vi kan spille om poeng. Disse tre ukene trenger Kent Bergersen og co. Mye smårusk i maskineriet etter oppstart har gjort at en ikke har fått jobbet slik en ønsket. Derfor håper en at en kan bruke de tre neste ukene noe mer optimalt slik at en står noe sterkere til seriestart mot Eidsvoll Turn lørdag 11.juli.

Kampen mot FFK vil gi oss en pekepinn på hvor vi står p.d.d. FFK har som kjent vært et av få klubber i toppfotballen der spillere slapp unna permitteringer og kunne holde i gang treningene tilnærmet normalt.. De rød og hvite var meget gode i sine treningskamper før koronaen slo inn og kommer inn til dagens kamp med noe mer fotballtrening i beina den siste tiden.

Det er ventet at begge lag vil gi samtlige spillere i troppen spilletid og at begge trenere ønsker å unngå å bruke spillere i 90 min. For vår del så går dagens kamp uten Dardan Sæter-Mehmeti som fortsatt ikke er helt bra igjen etter skaden han pådro seg 10 dager siden. Björn Berglund har noen utfordringer med lysken og må stå over. Nikolai Kynningsrud er fortsatt på utredning for hjerteflimmer og denne kampen kommer for tidlig. Niklas Fjellstad sliter med smerter i ryggen etter et uhell og Albert Makiadi er langtidsskadet og uaktuell på en god stund.

Vi gleder oss til kamp og til "restart" av sesongen 2020.

NB: kampen på Fredrikstad stadion går uten tilskuere, men kan sees via stream fra 1400.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline