Sparebank 1 Stiftelsen Halden støtter barne- og ungdomsidretten

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Jun 2020

Sparebank 1 Østfold Akershus er opptatt av barne- og ungdomsidrett, og i år har Sparebank 1 Stiftelsen Halden støttet en viktig rolle for barne og ungdomsfotballen i klubben

Viktig rolle
Sparebank 1 Stiftelsen Halden har i år valgt å støtte Kvik Halden FK med 200 000,- som går til rollen sportslig leder i barne- og ungdomsfotballen. Dette er en rolle som kun fokuserer på spillerne i barne- og ungdoms laga i klubben. Dette innebærer å holde grasrottrenerkurs, følge opp trenere i barne- og ungdomsavdelingen. I tillegg er det administrative oppgaver som baneinndeling, bestille utstyr og booke møtetider.

Spillerutvikling
I ungdomsfotballen går oppgavene på lagpåmelding, oppfølging av trenere og ikke minst bistå spillerutviklingen til spillerne i klubben. Det vil si både ansvar for hospitering, oppflytting og andre tiltak for spillerne.

Enestående støtte
Sparebank 1 Stiftelsen Halden har de siste årene bidratt og støttet flere viktige prosjekter i barne- og ungdomsavdelingen til klubben. At de i år støtter rollen som sportslig leder for barne- og ungdomsidretten med 200 000,- er en fantastisk støtte for klubben. Sparebank 1 Stiftelsen Halden sin støtte til barn og unge i klubben er enestående, og klubben er ekstremt takknemlige for stiftelsens støtte.

Tusen takk til Kjell Hagen, og Sparebank 1 Stiftelsen Halden for støtten.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline