Det nærmer seg oppstart - slik blir seriespillet

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Jun 2020

Fredag ettermiddag kom endelig svaret fra Norges Fotballforbund på hvordan seriespillet blir for a-laget.

Tidenes lengste oppkjøring
A-laget startet sin oppjøring andre uken i januar, og frem til 12. mars foregikk alt som normalt. Da ble idretten, sammen med resten av landet stengt, og siden den tid har spillere og trenere på a-laget vært permittert 90%. Dette har ført til kun egenstyrt trening, frem til i går. Da var samtlige tilbake i 100% jobb, og dermed har treningene startet som normalt. 8. juni er planen at a-laget kan begynne å trene med fullkontakt, så ut uken blir det coronarestriksjoner på treningene.

Planlegger oppstart 4-5. juli
Postnord-ligaen skal etter planen starte helgen 4-5. juli, med andre ord begynner klubben med hjemmekamp mot Florø.De gjenstående kampene på terminlisten spilles som oppsatt, mens kamper som er utsatt vil bli satt inn i ledige helger og midtuker. Siste seriekamp vil bli søndag 15. november.

Ved senere oppstart
Dersom helsemyndighetene ikke godkjenner NFF sin plan for oppstarten av Postnord-ligaen til 4-5. juli, så vil en seriestart fra helgen 11-12. juli bety enkel serie med sluttspill. Dersom oppstart ikke skulle være mulig før august, så vil det bli spilt kun enkelt serie på 13 kamper. Opprykk, nedrykk og kvalifisering vil bli gjennomført som normalt uansett hvilket seriespill det blir.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline