Delmål 3 er nådd - kun 100 billetter unna delmål 4!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Mai 2020

Fantastisk støtte gjør at vi i dag ikke bare har passert delmål 3, men vi er også kun 100 billetter unna å nå delmål 4!

Knust tall fra 2019-sesongen
1000 var antall Haldensere på Fredrikstad Stadion i nest siste kamp i fjorårets sesong. I går var vi rett under 1000 solgte billetter, men i dag ble tallet knust, da vi nå har passert 1200 solgte billetter. I den forbindelse er vi også kun 100 billetter unna delmål 4, 1300 solgte billetter. 1300 var tilskuertallet i kampen mellom Kvik og SFK i 1907, og det er dermed et historisk delmål som skal slåes.

Utløser premier
For hvert nådde delmål blir en premie utløst, og alle premiene som utløses vil trekkes i livesendingen den 14/6. Alle som har kjøpt billett vil være med i trekningen, og har man kjøpt flere billetter vil man ha større sannsynlighet for å vinne. Programmet er nå nærmest spikret, og vi håper å lansere fullt program ila neste uke.

Frir til hele Halden
For å nå målsettingen om ny tilskuerrekord på Halden Stadion er vi helt avhengig av å nå utenfor Kvik Halden-familien. Nå frir vi derfor til hele byen - både fotballinteresserte og andre. Både privatpersoner og bedrifter som har lyst til å støtte en god sak, og samtidig bli med å skape byhistorie er velkomne til å bidra.

Husk også at både Halden Topphåndball og Comet Elite vil få 10% hver av billettsalget!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline