FFO Akademi - treningscamp og nytt 1. dagers tilbud

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Mai 2020

I løpet av uke 27 gjennomføres Camp FFO Akademi for første gang, samtidig lanseres FFO Akademiet fra august

Ny mulighet for 3. og 4. klasse
FFO Akademiet er en versjon av Halden Akademiet for barn i 3. og 4. klasse. For barn som allerede går på FFO er det ingen forskjell fra dagens tilbud, men fra august vil det være mulig for barn i 3. og 4. klasse å gå på FFO Akademiet, som da er kun en dag i uken. Fra august av vil barna hentes sammen med de andre barna som går på FFO, og gjøre lekser og spise mat sammen. Deretter vil alle som går i 3. og 4. klasse ha teoretisk gjennomgang av treningsøkten, før treningen praktiseres ute. Etter gjennomført treningsøkt vil evaluering av treningsøkten gjennomføres.

Sparkes i gang med Camp
Camp FFO Akademi gjennomføres i uke 27, og består av tre dager med trening. I tillegg til trening vil det serveres enkel mat. Camp FFO Akademi blir dermed introduksjon til FFO Akademi som starter opp fra August av. Dette gir en unik mulighet til å prøve ut gjennom tre gode treningsøkter før man bestemmer seg.

Praktisk informasjon
Hvem: Gutter og jenter født 2011 og 2012
Når: 1. juli - 3. juli
Hvor: Strupe Kunstgress
Tid: 14.00-16.10
Antall plasser: 45 (40 utespillere og 5 keepere)
Pris: 650,-

Påmelding gjøre via Kvik Halden FK appen, der man under "butikk" finner Camp FFO Akademi. Med kun 45 plasser er det førstemann til mølla som gjelder.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline