Snart nådd delmål 2 - Sparebank 1 Østfold Akershus er med

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Mai 2020

Med stor hjelp fra Sparebank 1 Østfold Akershus er vi nå kun 100 billetter unna å passere fjorårets gjennomsnittlige tilskuertall på Halden Stadion.

Utløse gevinst
For hvert delmål som passeres utløses det en gevinst. De gevinstene som utløses vil bli trekt under livesendingen som foregår i samarbeid med Halden Arbeiderblad den 14.6 kl. 19.00. Alle som kjøper billett er med i treknigen av gevinstene, og desto flere billetter man kjøper - desto flere "lodd" har man med i trekkingen.

Kun 100 billetter unna
Fjorårets sesong var en stor suksess for a-lag herrer, som kronet en god sesong med kvalifiseringskamper om opprykk til OBOS-ligaen. Det førte til mange Haldensere på tribunene, og et gjennomsnittlig tilskuertall på hele 791. Det er dette tallet som er delmål 2, og nå er vi bare 100 solget billetter unna. Vi håper derfor du blir med, så vi kan nå dette målet i løpet av uken.

Sparebank 1 Østfold Akhershus er med
I går kom en stor gladnyhet om at Sparebank 1 Østfold Akershus ønsker å være med å skape tilskuerrekord. De valgte å kjøpe hele 140 billetter, og derfor utfordrer vi nå også andre bedrifter i byen til å være med. Ikke glem at Comet Elite og Halden Topphåndball får 10% av billettsalget hver - så her er det muligheter til å støtte flere av byens idrettslag samtidig!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline