Halden Akademiet starter opp igjen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Mai 2020

Siden all fotballaktivitet ble avlyst den 13. mars har Halden Akademiet hatt pause, men nå er vi snart i gang igjen!

3 dager igjen
Halden Akademiet har måtte vente lenger enn den organiserte treningsaktiviteten i klubben. Dette skyldes kravene om antall voksenpersoner per barn. Tidligere var dette 1 voksen per 4 barn, mens nå kan man trene i grupper på 20. Dette innebærer at Halden Akademiet lar seg gjennomføre, og nå er det kun 3 dager igjen til første trening.

Annerledes treninger
Vanligvis trener Halden Akademiet etter skoletid på fredager, men ettersom noen av skolene nå går lengre på skolen har treningene blitt flyttet til lørdager. I tillegg blir det uten mingling og matservering på klubbhuset. Istedenfor blir det oppmøte ute, og gjennomgang av treningsøkten før man starter selve økten. Øktene skal foregå med 1 metersavstand, og derfor blir det ingen trening med kontakt. Etter endt økt vil alle deltagerne få med seg en banan og en energibar for å starte restutisjonen raskest mulig.

Få ledige plasser
Siden oppstart i 2019 har Halden Akademiet blitt svært populært, og i skrivende stund er det kun 5 ledige plasser på Halden Akademiet. Fra høsten av forsvinner tilbudet til 2007-årgangen, mens 2010-årgangen kan starte. Allerede har flere spillere i 2010 søkt, og derfor er det også begrenset med plasser fra høsten av.

Ved spørsmål om Halden Akademiet kontakt:
Lars Petter Brevig
larspetter@kvikhalden.no


Mer informasjon om Halden Akademiet finner du her


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline