Klubbens nye maskott trenger navn

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Mai 2020

Klubbens nye maskott er en gave fra Sparebank 1 Østfold Akershus, og nå trenger den søte bamsen vår et navn.

Lanseres i live-sendingen
I forbindelse med Sofabillett-kampanjen vil det arrangeres en livesending den 14/6 kl. 18.00. Livesendingen vil sendes live på våre plattformer, og er et samarbeid med Halden Arbeiderblad. Sparebank 1 Østfold Akershus er en annen av våre samarbeidspartnere, og nå har vi fått en fantastisk gave av de. De har gitt oss støtte til å gå til anskaffelse av en maskotten, og maskotten er allerede trygt på plass i klubbhuset.

Trenger navn
Bamsen vår er snill og søt, og veldig glad i fotball. I tiden frem til livesendingen kan du derfor komme med forslag til hva bamsen skal hete. Navnet vil trekkes direkte under vår livesending. Send ditt navneforslag til larspetter@kvikhalden.no

Snart solgt 500 sofabilletter
Samtidig som bilde av bamsen vår slippes nærmer vi oss også 500 solgte sofabilletter. Vi nærmer oss derfor 2. delmål, som er 791 solgte billetter. Bli med å skap tilskuerrekord på Halden Stadion. En billett koster 50,- og Vippses til 509807.


Tusen takk til vår fantastiske samarbeidspartner - Sparebank 1 Østfold Akershus - som har realisert vår drøm om en egen klubbmaskott.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline