Kjøp Isplasteret via Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Apr 2020

I disse tider skulle spillere fra klubbens ungdomsavdeling hatt som dugnadsjobb å selge Isplasteret. Nå gjøres det digitalt!

Dugnader er viktige
Idretten skal være en arena for alle, og det er som kjent kostnadkrevende og tar mye tid. I Norge drives idretten av ildsjeler, foreldre og frivillige, noe som er ganske unikt, med tanke på resten av verden. Ordet dugnad har for mange blitt et negativt ladet ord. Forklaringen er nok at mange av oss føler den er en tidstyv i hverdagen.

I disse tider skulle spillere fra Kvik Halden FK's barne- og ungdomsavdeling solgt isplasteret, men grunnet den spesielle situasjonen vi befinner oss i må det selges digitalt. Det som er sikkert; det koster penger å drive en klubb. Dugnad er derfor viktig for oss, slik at ingen blir ekskludert fra klubben grunnet økonomi.

Ved å kjøpe Isplasteret kan du på en enkel måte bidra til å skaffe klubben økte dugnadsinntekter, slik at vi fortsatt kan driften klubben vi er så stolte av.

Isplasteret er et produkt som de aller fleste av oss dessverre trenger, og smertelindring uten bivirkninger er et behov hos de fleste.

Hvordan kjøpe Isplasteret?
Kvik Halden FK har gjennom samarbeidsavtalen med Isplasteret mulighet til å selge Isplasteret. Du kan enkelt få Isplasteret hjemkjørt til din leveringsadresse ved å kjøpe Isplasteret på følgende måte:

En pakke med 5 isplastere koster 159 kr.
Vipps nr: 510520.
Skriv adressen din i melding i vipps.


Klikk her, for å få mer informasjon om Isplasteret


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline